Published On: 25 Maj, 2016

Inspektorati Shëndetësor do të ‘zbarkojë’ në Kardiologji

Zyrtarë shëndetësorë kanë kërkuar nga Inspektorati Shëndetësor që të bëjnë një inspektim në lidhje me pajisjet e skaduara e që janë përgatitur për t’u vendosur në zemrat e pacientëve, pasi të njëjtat të risterilizohen. Në Inspektorat zotohen se këtë rast do ta inspektojnë shumë shpejt

Vetëm pak ditë pas publikimit të skandalit të sterilizimit të elektrodave të skaduara me qëllim të vendosjes së tyre në zemrat e pacientëve kosovarë, zyrtarë shëndetësorë kanë kërkuar që të bëhet një inspektim në lidhje me këto pajisje.

Kështu është kërkuar nga Inspektorati Shëndetësor dhe ai Farmaceutik që të japë një vlerësim nëse të njëjtat pajisje mund të vendosen në zemrat e kosovarëve pasi të risterilizohen, ndonëse të njëjtave iu ka skaduar afati, shkruan sot gazeta “Zëri”.

Fadil Beka, anëtar i Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, ka thënë se Inspektorati Shëndetësor i Ministrisë së Shëndetësisë, si dhe ai Farmaceutik duhet të bëjnë një inspektim ku do të vlerësojnë se çka duhet të bëjnë me ato pajisje.

“Do të ishte e rrugës të bëhej një inspektim dhe të jepej vlerësimi nga inspektoratet përgjegjëse se çfarë të ndërmarrin me ato pajisje”, ka thënë deputeti Beka, anëtar në Komisionin për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale. /Zeri

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...