Published On: 30 Tetor, 2016

Imer Imer: Pas vrasjeve qëndron Hashim Thaçi, Xhavit Haliti, Rexhep Selimi (Video)

Imer Imeri vëllain e të cilit e vranë pas luftës, ndërsa atë e kishin keqtrajtuar njerëz me urdhër si të Xhavit Halitit, thotë se vrasjet politike u kryen me urdhër të Hashim Thaçit, Rexhep Selimit,

“Most ë thuhet se këta dy persona nuk e dinë kush e  vrau Haki Imerin”, thotë Imeri.

Ai tha se katër policë të vrarë si Sebehate Tolaj, Isuf Haklaj, është turp që nuk u zbuluan.

Ai tha se Haki Drenica ishte ai që ia kishte shpëtuar jetën atij në burgun në Shqipëri. Ai tha se ishte arrestuar si shtetas kroat, dhe kjo ishte bërë sepse ishte adhurues i Rugovës, mbledhës i fondit të 3%, shok i kolonel Ahmet Krasniqit, dhe I shokëve të shtatë vëllezërve Geci.

“Sabit Geci më tha se krejt LDK-në kemi me ju vra. Edhe vëllain Hakin tha kemi me ju vra, edhe ka thonë se e kam lyp te dyert e verdha”,

Sabiti më ka thonë e kemi vra Ahmet Krasniqin, edhe Enver Malokun”, tha Haki Imeri.

Krejt trupin gjak e kemi pas, Riza Alija na rrahke me stupcë, ka qenë edhe një femër që vinte na rrihte nganjëherë, thotë Imeri.

Edhe pas luftës ai mbet në burg, dhe e kishin dërguar në Prizren në internat të femrave. (Shqiptari.eu)

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...