Published On: 4 Shtator, 2016

Imam Osman Musliu tregon fytyrën antishqiptare, fyen shenjtërimin e Nënë Terezës

Edhe në ditën e shenjtërimit të Nënë Terezës një hoxhë i shitur nuk ka ngurruar të propagandojë kundër Nënë Terezës, madje kësaj here duke zgjedhur dikë tjetër ti thotë ato që i mendon vetë afërsisht.
Çuditërisht ky hoxhë u patë bërë iu njohur për tolerancë fetare duke ndarë tokë për varreza katolike, por që nga atëherë shfaqet gjithnjë e më radikal, jo duke u bashkuar me vehabi, por duke fyer figurat simbol të shqiptarëve, që i takonin besimit katolik, si Sknderbeu e Nënë Tereza.
Kështu mediat raportuan se imami i xhamisë së Drenasit, Mulla Osman Musliu ka shpërndarë sot këtë postim: “Një nga arsyet pse Nënë Tereza u bë kaq e famshme është pikërisht sepse ajo legjitimoi aventurat kapitaliste që e ndanë botën në dy taborre: në të varfër dhe të pasur. Nënë Tereza shfrytëzoi fenë për ta arsyetuar dhe justifikuar këtë ndarje. Ajo kërkoi nga të varfërit jo vetëm që ta pranonin varfërinë por edhe ta donin atë sepse Zoti, sipas saj, i do më shumë të varfërit”, thuhet në atë shkrim, të shpërndarë nga Imami nga Drenasi.
Po ashtu në këtë postim të shpërndarë nga imam Musliu në Facebook, thuhet se Nënë Tereza i kontribuoi mizerjes, injorancës dhe shtypjes së njeriut.
“Se çfarë e bashkon Nënë Terezën me Krishtin mbetet mister për mua. Krishti luftoi për të varfëritë, Nënë Tereza për të pasurit; Krishti luftoi për drejtësi dhe barazi, Nënë Tereza për pabarazi dhe për mbulimin e padrejtësive. Jo! Nënë Tereza nuk është shenjtore e Krishtit por e shkeljes mbi të, mbi trashëgiminë e tij të luftës për barazi dhe liri”, thuhet në shkrim. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...