Published On: 30 Janar, 2016

Ilmi Reçica nr.2 i SHIK-ut shok i ngushtë i Sasha Mihallkov, që vrau trimat në Kumanovë?

 • 200 Pyetje nga Murat Jashari për Hashim Thaçin dhe klanin e tij!

Letra e shenjtë për Hashim Thaçin

 

Murat Jashari

 

 1. Shqiptar mos shikoni partia dhe ideologjia, e vetmja parti është drejtësia dhe realiteti!!! Nuk duhet te mbrohet e keqja !
 2. Nëse shikojmë, Hashim Thaçi i ka përdor gati të gjitha antagonizmat apo jo ?

302.Zotëri Thaçi ke krijuar shumë përçarje në popullin shqiptar, a është kështu?

303.Jo fondi i UÇK-së, Jo fondi 3%, Jo UÇK-ja, Jo FARK-u, Jo qeveria ime, Jo qeveria e Bukoshit, jo PDK, jo LDK, jo ne fshatarët, jo qytetarët, jo Drenica, jo Dukagjini etj, etj…

304.SotHashim, a je bashkë me Bukoshin në qeveri?

305.Dje Hashim, a i thojshe Bukoshit është tradhtar?

 1. Dje Hashim,a i thojshe Bukoshit hajn?

307.Dje edhe sot, hajnat, tradhtarët janë të bashkuar për të qeverisur popullin si bagtinë.

 1. Dje, sot dhe gjithë herë tradhtarët do të jenë bashkë!
 1. A e dini, pse???
 1. SepseSerbia i bashkon punëtorët e vet.
 1. Qëllimi i UDB-ës, SHIK-ut a ka qen të bëhet luftë civile me këto ndarje?
 1. Unë them është vetëm një ndarje: Tradhtarët dhe Atdhetarët !!!!
 1. Unë them baza e LDK është shumë e mirë sepse 99% popullit ka qenë LDK.

314.Nëse them LDK-ja në tërësi është e keqe, i bie me thënë populli im është i keq!

315.Unë them baza e LPK-së është shumë e mirë sepse ka sakrifikuar me dekada për Kosovën.

 1. Por them shumica e anëtarëve të kryesisë së LDK janë si shumica e kryesisë së e LPK do te thotë njerëz të Serbisë!?
 1. Sepse Serbisë i ka interesuar të kontrolloj kryesit të strukturave partiake dhe organizatave?

318.Serbisë i ka interesuar të kontrolloj kryesine e LDK, të LPK, të LFRK, të LKÇK, të Unionit Studentor.

 1. Serbia duke shti kokat e UDB në krye të partive e organizatave ka kontrolluar gjithë popullin e Kosovës.
 1. Është e njëjta gjë edhe në Shqipëri, dy partitë kryesore në Shqipëri janë antikombëtare?
 1. A është kjo arsyeja, pse shërbimet sekrete të Evropës zhdukin 700 dokumente të Ëikileaks për Shqipërinë dhe Kosovën data 1 shtator 2011? (Shqiperia.com)
 1. Publikimi i këtyre informacioneve rreth Shqipërisë dhe Kosovës ishte rrezik sepse mundte të ndodh revolucioni si në Egjipt?
 1. Revolucioni në Egjipt filloj pas informacioneve të Ëikileaks, apo jo?
 1. Populli në Egjipt kuptoj se Mubaraku dhe shërbimi sekret punojshin për Izraelin, apo jo ?

325.Evropa kishte frikë të njëjtën gjë për Shqipërinë dhe Kosovën.

 1. Nëse populli, kombi shqiptar kupton dhe vërteton se agjentet e Serbisë qeverisin Kosovën dhe Shqipërinë atëherë pritet të ndryshoj çdo gjë.
 1. Partitë kryesore në Shqipëri bëjnë propagandë kundër një parti patriotike.
 1. Aleanca Kuq e Zi sipas Ëilileaks, bllokoj realizimin e shpejt dhe pa kushte të të gjitha pretendimeve që Greqia ka patur historikisht ndaj Shqipërisë! (Ëikileaks 7shtator 2011)

329.Kreshnik Spahiu pengoj tradhtinë e Berishës për dhënien e ujerave territoriale të Shqipërisë Greqisë.

330.Komisioni i parlamentit Grek për politik të jashtëm thotë duhet te punohet shumë për të neutralizuar Kreshnik Spahiun dhe Bamir Topin.

331.Komision vazhdon duke thënë se armik numër një është Kreshnik Spahiu, apo jo?

332.Serbia ka të njëjtën pikëpamje dhe ka dhënë detyrë gjithë agjentëve të vet në Kosovë, në teren dhe në parti politike që të behet propagandë kundër Kreshnik Spahiut.

333.Kjo, ju mundëson të kuptoni pse bëhen bashkë disa individ apo parti kundërshtare në Kosovë, Shqipëri kundër një personi apo një strukture patriotike shqiptare.

334.Në Kosovë dhe në Shqipëri strukturat politike në duar të Serbisë do te trillojnë propaganda kundër një rrezik i mundshëm si AKZ të Kreshnik Spahiut.

335.Shqipëria, a është duke pranuar një marrëveshje me Serbinë për luftën kundër terrorizmit? (25 tetor 2010 gazeta zhurnal)

 1. UÇK a ishte terroriste për Serbinë?
 1. UÇKombetare në Maqedoni a ishte terroriste për Serbinë?
 1. Spasoje Vuleviq shef i antiterrorit të Serbisë ishte në Shqipëri më 29 tetor 2011?

339.Çka kërkoj në Shqipëri?

 1. Spasoje Vuleviq, a ishte organizator i vrasjeve të shqiptarëve në Brodec të Maqedonisë?
 1. Ky është realiteti i hidhur apo?

342.Pse shërbimet shqiptare janë në dorë të njerëzve të Serbisë dhe të Greqisë?

 1. Shqipërisë, a i është kërkuar llogari për dhënien informacioneve të NATO-s shërbimit serb dhe rus më 25 mars 2012?
 1. SHISH dhe SHIU deri në 2011, a kanë dërguar oficer të shërbimit në shkollim në Rusi tek FSB-ja (ish KGB)?

– Berisha si djathtist i flakët!

345.Berisha i cili flet non stop kundër komunizmit dërgon oficerët e shërbimit të Shqipërisë në Rusi tek sllavo-komunistët, çka i thuhet kësaj pune?

 1. Më 19 prill 2012 delegacioni i shërbimeve të NATO-s i kryesuar nga Philip Ritcheson, a kërkon llogari Sali Berishës dhe Ylli Zylës shef i SHIUshtarak?
 1. Shef i shtabit kundëradmirali Kristaq Gërveni, a bashkëpunon në shit/blerje të armatimit me serb e malazez?
 1. Shef i SHISH (SHIK-u i ri) dhe SHIU shërbim informative ushtarak, a i raportuan Damir Fazlliqit para admiralit amerikan Fixherald? Damir Fazlliqi është nipi i Stanishiqit shef i shërbimeve serbe.
 1. Gjithë importi i rrymës në Shqipëri dhe në Kosovë bëhet nga Fazlliqi dhe Amoviqi?
 1. Ti Hashim, a ke dhënë gjithë importin e rrymës Fazliqit!? A është e vërtet?
 1. Kjo është Shqipëria e 2012, por në kohë e mjegullt të tranzicionit 1995/99 çka ka ndodhur?
 1. Sot është e sigurt dhe konfirmohet për çdo ditë se SHIK-u ka vrarë patriotë në Shqipëri, a është kështu apo jo?
 1. SHIK-u i Kosovës është formuar të njëjtën kohë si degë te SHIK-ut të Shqipërisë?
 1. SHIK-u faktikisht a është emërtimi i UDB-së në trojet shqiptare?
 1. Kur flitet për vrasjet e patriotëve në Shqipëri nga Kosova apo Maqedonia nga SHIK-u. ju SHIK-u i Kosovës ishit urdhërdhënësit apo jo?
 1. A është kjo arsyeja, që maqedonët e konsiderojnë vetin të fortë dhe bëjnë presion ish-ushtarëve të UÇKombëtarenë Maqedoni?
 1. Maqedonët sipas veteranëve të UÇK-së, thonë haptas nëse nuk jeni të dëgjueshëm mund të merrni plumb në kokë nga shërbimi maqedon si në Kosovë, ashtu në Shqipëri?
 1. Pse ndihen komod shërbimet maqedonë dhe serbë?
 1. Kjo, a do të thotë se në Kosovë dhe në Shqipëri janë serbofilat në krye të shërbimeve?
 1. Kush është në krye të shërbimeve në Kosovë dhe Shqipëri, a janë SHIK-isitat?
 1. Në Kosovë, a është Ilmi Reçica n°2 i SHIK-ut?
 1. Ilmi Reçica, a është shok i ngushtë i shef shërbimit sekret Sasha Mihallkov?

363.Sasha Mihallkov ka kordinuar shitjen e drogës në Çeki me vllaun e Ilmi Reçicës në Prag.

364.Ilmi Reçica me Petrit Amin patën mundësuararrestimin e Princ Dobroshit për t’ia marrë klientët, apo jo?

 1. Njëjtën gjë bërën për Qorrin e Ferizajit!
 1. SHIK-u me shërbimet Maqedone vranë Harun Aliun (Kushtrimin) me 12 maj 2010, apo jo?
 1. Pas një kohe të shkurtër me datën 21 qershor 2010, a vrau 4 veta tjera në Kosovë në rrugën Viti-Kllokot?

368.Tre shqiptar të Maqedonisë, një shqiptar i Kosovës?

369.Qenan Ademi, Qazim Bakija, Qemal Agushi, Bardhyll Fetahu jane vrare nga SHIK-u a po?!

370.Pse u vranë nga SHIK-u?

371.Sepse kanë qenë ushtar lirie të UÇK-së si Haruni?

372.Kjo është arsyeja, pse trimerohen maqedonët apo?

 1. Maqedonët mund t’i frigojnë shqiptarët duke ju thënë se ju vrasim si në Kosovë ashtu në Shqipëri!!!!
 1. Numër dyshi i shërbimit të Kosovës SHIK Ilmi Reçica krahu i djathtë i Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit është shok i ngushtë i Sasha Mijallkovit!
 1. A janë forcat anti kombëtare në krye të popullit shqiptar?
 1. A jeni ju SHIK-istat apo UDB-ashët që keni situatën nën-kontroll?
 1. Sepse ju keni njohur personalisht aktivistët të Lëvizjeve; LKÇK, LFRK, a është kështu apo jo?
 1. Në fillim të luftës, Holbruk a ishte takuar me Millosheviqin për t’u informuar për situatën në Kosovë?

380.Millosheviqi dhe Stanishiqi, a kishin garantuar se gjendja në Kosovë ishte nën kontroll?

 1. A kishin garantuar se partitë legale si LDK-ja janë në kontroll, dhe se ishin duke punuar për t’i infiltruar një grusht terrorista, a është kështu apo jo ?

382.Pas takimit me Millosheviqin, Holbruk a kishte deklaruar se çështja e Kosovës rregullohet mbrenda Serbisë/ Jugosllavisë?

383.Do të thotë jo Pavarësi shtetërore të Kosovës, por vetëm një autonomi, a është kështu?

 1. Rrjedhoja e këtij mendimit, a ishte se personat të cilët luftuan organet e sigurisë serbe nuk emërohen ushtar të lirisë por cilësohen «terroristë»?
 1. Gelbard në emër të SHBA, a kishte deklaruar «UÇK-ja është terroriste»?
 1. Menjëherë pas kësaj deklarate, a filluan masakrat në Kosovë?
 1. Millosheviqi deklaronte për UÇK «është një grup i vogël të terroristëve» apo jo?
 1. Rugova a deklaronte UÇK është « një grup i vogël ekstremistësh»?
 1. Këto komente ishin për ti ja mbush mendjen diplomatëve ndërkombëtarë se UÇK është vetëm një grusht i vogël destabilizues?
 1. Rugova a deklaronte: «UÇK është elementë destabilizues për rajonin»?
 1. Rugova a kishte deklaruar se një grup i vogël ka për qëllim për të krijuar një shtet të madhe Shqiptare?
 1. Rugova a ka deklaruar në mediet ndërkombëtare që Serbia është destabilizuese në Ballkan?
 1. Pse?

394.Me këto deklarata Rugova a konfirmonte diplomatëve se LDK ishte karshi UÇK-së apo jo? Sepse si Beogradi deklaronte se UÇK është ekstremiste.

 1. Partia e Popullit Shqiptar në Kosove LDK-ja, sepse shumica e popullit ishte në LDK.
 1. Kur deklaron Serbia dhe LDK si parti masive të shqiptarëve: «UÇK është terroriste !», ndërkombëtarët çka duhet të deklarojnë?

397.Rugova përdorte retorikën e njohur karshi UÇK-së nëse nuk gaboj?

397.Millosheviqi ka thënë «terroriste», Rugova ka thënë «ekstremiste»!

 1. Millosheviqi ka thënë për UÇK janë «pakicë», Rugova ka thënë janë « një pakicë»!

399.Për një grusht njerëzish a prishet shteti?

 1. A lejohet të prishen 3 shtete nga një grup i vogël?
 1. Natyrisht se nuk prishet shteti i Serbisë?
 1. Çka deklaronte Millosheviqi Holbrookut. A deklaronte edhe Rugova?
 1. Millosheviqi i kishte treguar Holbrookut se LDK-ja ishte nën kontroll të fortë. Por kërkonte kohë për të infiltruar edhe UÇK, a është kështu apo jo?
 1. Millosheviqi lypte kohë për këtë pune?
 1. Qëllimi ishte infiltrimi në UÇK???
 1. Pas masakrave të Jasharëve, a u përhap kryengritja në gjithë territorin e Kosovës?
 1. Kjo a i befasoj të gjithë diplomatët e huaj? sepse kishin besuar informacioneve të serbëve: kinse rregulohet situata lehtë me disa familje dhe çdo gjë qetësohet.
 1. Në këtë rast diplomatët Amerikan, a menduan se shërbimi serb i ka mashtruar duke thënë se janë pakice, një grusht njerëzish?
 1. Nuk kanë dal të vërteta fjalët e Millosheviqit se UÇK është pakicë?
 1. Sepse UÇK kishte një përkrahje nga e gjithë populli i Kosovës, radhët e UÇK a u rritën shumë shpejt?
 1. Kur filluan masakrat në shumë vende Administrata Amerikane e Madeleine Albright kishte përgatitur vendimin për ta sulmuar Serbinë apo jo?
 1. Amerikanët për të stabilizuar situatën, dhe të forcuar pozitën e Rugovës i kontestuar politikisht në Kosovë kërkuan që të bëhen zgjedhjet e 22 mars 1998?

413.Sepse ishte gjithmonë opsioni i negociatave për ndërprerjen e luftës, apo jo?

 1. Albright kishte menduar të validoj një intervenim për të bombarduar Serbinë me 25 mars 1998 në samitin e ministrave të NATO-s në Romë apo jo ?
 1. Për ta shpëtuar Serbinë nga bombardimet e NATO-s çka bëri?
 1. A e dini?
 1. Më 23 mars 1998 ne ora 9 të mëngjesit dërgohet Fehmi Agani për të firmosur protokoll marrëveshjen për arsim me ministrinë e arsimit të Serbisë!?
 1. Me këtë marrëveshje Serbia, a shpëtoi nga bombardimet duke deklaruar u morëm veshë me shqiptarët?
 1. Albright, a ishte irrituar nga kjo marrëveshje sepse e dinte që është bërë vetëm për të fituar kohë nga Serbia?

420.E njëjta marreveshje për arsim, a e ndihmoj 2 here Serbine : për heqjen e embargos dhe për evitimin e bombardimeve?

 1. A është e çuditshme nga LDK që të nisë një person për të takuar ministrin e arsimit të Serbisë?
 1. Pse nuk e dërgoj ministrin për arsim të Republikës së Kosovës Muhamet Bicën?
 1. LDK deklaronte pandërprerë që respekton institucionet e Kosovës, po pse nuk i respektoj për këtë marrëveshje?
 1. Nuk ka pasur kohë Muhamet Bicaj?
 1. Apo Rugova ishte frikësuar?
 1. Ajo marrëveshje, a pretendon se Kosova është pjesë e Serbisë?
 1. Pse LDK nuk i ka spjeguar popullit këtë punë?
 1. Sipas marrëveshjes lirohen objektet shkollore; dhe punëtorët e arsimit të Kosovës marrin pagat nga ministria e arsimit të Republikës së Serbisë, çka nënkupton kjo?
 1. A nënkupton se arsimi i Kosovës është pjesë e arsimit të Serbisë?
 1. Me një anë, Rugova deklaronte pavarësi dhe në tjetrën anë firmoste marrëveshje (23/03/1998) ku pranon Serbinë si shtet dhe Kosovën si pjesë të sajë, a është kështu juridikisht????
 1. A janë dërguar ftesa 1998 nga Markoviqi, dhe Milutinoviqi për të biseduar për një Autonomi të gjerë?
 1. A ka prezantuar edhe Christopher Hill në bisedime për autonomi substanciale në 1998?
 1. Rugova a kishte i thënë Christopher Hillit ? «populli, militantët dhe aktivistet janë kundër»

434.Rugova a kishte thënë duhet të bisedohet më vonë Christopher Hill?

 1. Ashtu edhe Holbrooku kishte thënë si Christopher Hill më vonë sepse janë duke u bërë disa punë në teren apo jo?

436.Cilat punë u bëjshin në terren o Hashim!?

 1. Më duket puna jote ishte duke u bërë, apo jo ?
 1. Puna e infiltrimit!

439.Ti në mars 1998, erdhe në Kosovë, apo jo?

Për të evituar përhapjen e konfliktit, Richard Holbrook dhe Robert Gelbard janë munduar të shpëtojnë proceset duke aranzhuar takimin për bisedime rreth një autonomie Rugova/Millosheviq. (me dyer të mbyllura me 13 maj 1998, mund të lexoni associated press 13/05/1998)

 1. Rugova ishte peng i Millosheviqit apo jo?

441.Takimi Rugova/Millosheviq 1998 ishte organizuar nga Holbrooku apo jo?

 1. Rugova, a vazhdonte punën e tij për të kontrolluar UÇK?
 1. Rugova, a deklaronte më 20 qershor 1998 (agjensia Reuter), UÇK duhet të jetë nën kontroll të partive politike? (sepse partitë politike ishin nën kontroll të Serbisë).
 1. Rugova, të njëjtën ditë a thoshte se anëtarët e UÇK duhet të jenë përgjegjës për veprimet e tyre ndaj forcave serbe?
 1. Kjo, a nënkupton arrestimin e djemve të UÇK?
 1. Rugova, a e përmbylli fjalinë duke lajmëruar se duhet një marrëveshje ndërkombëtare dhe duhet të respektohet nga të gjithë por që duhet kohë!?
 1. Sipas Djuro Cepic këshilltar i gjeneralit Lazareviq në Gjykatën Ndërkombëtare të Hagës, ai a deklaronte se ishin duke bërë operacione speciale për të siguruar terrenin në Kosovë vitin 1998?
 1. A ishte ajo arsyeja, pse Serbia dhe Rugova kërkofshin kohë?
 1. Djuro Cepic a deklaronte që në vitin 1998 është punuar në aspektin e sigurisë, të shërbimit për të pasur bisedime të drejt për drejta me shqiptarët?(dokumenti 070302FE Fleta 10957 IYCT Ëolfgang Petrisch gjykata Hagës).
 1. Intervista me 04/06/2012 e Momir Stojanoviq drejtor i VBA (ish KOS) Agjensia Ushtarake e Sigurisë pasues i Aca Tomiq nuk zbuloj sesi spiunët serbë ishin infiltruar në të gjitha organizatat e Kosovës të cilat kishin për qellim bashkimin kombëtar shqiptar, a është kështu apo jo ? (mund ta shikoni ne google 04/06/2012 TV Svet Plus)
 1. Interesi i çdo shërbimit, a është të infiltroj në krye e jo në bisht ?
 1. A përputhet kjo me ty o Hashim?
 1. A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, pa bë gjë?
 1. A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, para Fehmi Lladrovcit që ishte organizatori numër një në diasporë?
 1. A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, fal vdekjes së Jasharëve të cilit ishin të pa-zëvendësueshëmnë Drenice e tërë Kosovën?
 1. A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, fal vrasjes së anëtarëve të Shtabit Qendrorë dhe të Ilir Konushevcit, i cili kishte përgjegjësinë e lidhjes Shqipëri/Kosovë?
 1. A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK-së, fal ekzekutimitn nga ti duar lidhur të shefit politik të UÇK Behadin Allaqin?
 1. Erdhe në Mars 1998 me duar në xhepa dhe u bëre SHEF!!!???
 1. Diçka shumë e çuditshme po më duket !?
 1. Pa bë gjë, erdhe si parashutist në krye të UÇK-së!?
 1. Shërbimi serb ka infiltruar në krye të LPK-së, LKÇK, UÇK, Lëvizjes për Bashkim e tjerë, a është kështu?
 1. A shpjegohet puna, sesi shqiptarët ishin kundër Autonomisë 1997 dhe 1998?

463.Madje janë munduar ta përulin Adem Demaçin i cili kërkonte një Konfederatë Ballkanike Kosovë-Serbi-Mal Zi para se të fillojnë masakrat. Kur filluan masakrat Demaçi kishte kërkuar vetëm pavarësi dhe asgjë tjetër.

 1. A ishte ajo arsye pse Serbia dhe ndërkombëtaret kishin kërkuar me këmbëngulje largimin e Adem Demaçit nga përfaqësia e UÇK-së?
 1. Serbët dhe ndërkombëtarët, a kërkuan edhe çbërjen e LPK dhe LKÇK-së sepse LFRK ishte shkatërruar nga UDB-ashtët e LPK-së.
 1. LPK është shkatërruar pas lufte në Prizren me organizim të Xhevat Bislimit, Ibrahim Kelmendit dhe Bardhyl Mahmutit duke krijuar një parti tjetër PBD.
 1. LKÇK-në e kishte detyrë Remi ta shkatërrojë.
 1. Por sipas shume informacioneve kokat e LKÇK-së kanë marrë disa miliona marka pas luftës për shpërbërjen e organizatës nga Anglezët (të cilët kishin rajonin e Prishtinës dhe Llapit).
 1. Si shpjegohet që më 1999 ishin të gjithë dakord të hyjnë në bisedime në Rambuje për një Autonomi të Kosovës përveç Adem Demaçit?
 1. A ishte vetëm Demaçi që prishte punë për këtë Autonomi?
 1. A bëhet ftesa për bisedime për një Autonomi Substanciale të Kosovës në Rambuje?

472.Pse përfaqësuesit e Kosovës nuk e refuzuan ftesën për «Autonomi»?

 1. Mund të lexoni arkivat e Gjykatës së Hagës për Jugosllavi të Ëolfgang Petrisch.

474.Pyetjes së gjykatësit në Hag Ëolfgang Petrisch i cili ishte ndërmjetësues: «a ka qenë e kjart për delegacionin shqiptar që nuk negociohet për pavarësi, por për një Autonomi të gjerë?»

Wolfgang Petrisch thotë të gjithë delegatët shqiptar kanë dijeni se nuk ka pavarësi dhe nuk ka ndarje nga Jugosllavia dhe Serbia.

475.A është kështu Hashim?

 1. Demaçi, a e kishte mirë kur tha ata që e nënshkruan këtë tradhti nuk duhet të lejohen të mirren me politik në Kosovë?
 1. Nuk duhet t’i lejohet e drejtat civile atyre njerëzve që ishin pjesëmarrës në Rambuje, sepse na tradhtuan, apo jo?
 1. Grupi i Kontaktit, a kishte propozuar paraprakisht me 30 janar 1999 të panegociueshmesovranitetin dhe integritetin territorial të Serbisë/Jugosllavisë?
 1. Dhe në fillimi të bisedimeve BE me 10 shkurt 1999 kishte garantuar Serbinë që do të ruhet sovraniteti dhe integriteti I shtetit, a është kështu?
 1. Pse hyrët në bisedime kur keni qenë të informuar se nuk ka Pavarësi?
 1. Pse hyrët ne bisedime kur keni qenë të informuar se statusit është vetëm «Autonomia»?
 1. Pse nuk është thirrë në Rambuje Ukshin Hoti baba i UÇK-së?
 1. Pse nuk i vutë kushte Serbise lirimin e Ukshin Hotit njeriu i diplomuar në Universitetin Amerikan të Harvardit për politik dhe baba shpirtëror i UÇK-së?
 1. Ukshin Hoti përveç shkollës kishte vuajtur 3 here burgjet e Serbisë për çështjen e Kosovës dhe ishte iniciuesi të organizimit ushtarak në 1991.
 1. Pse nuk e thirrët Adem Demaçin?
 1. A u frikësuat se me këta njerëz nuk ka tradhti?
 1. Pse askush nuk i ka kushtuar rëndësi Ukshin Hotit?
 1. Pse Hashim shkove për të negociuar autonominë në emër të UÇK-së?
 1. Pse delegacioni i UÇK shkoj të negocioj autonominë?
 1. Prej kujt e more pëlqimin?
 1. Kush ju dha mandatin për të biseduar autonominë?
 1. A keni marrë vetë vendimin?
 1. UÇK-ja e politikës dhe e logjistikës?
 1. UÇK-ja e hajnisë dhe e tradhtisë!!!
 1. Vetëm një pyetje Hashim, UÇK-ja a luftoj për autonomi??????????
 1. A ke mundësi t’i informosh ushtarët e UÇK se për çfarë qëllimi është luftuar në Kosovë?
 1. Pyetjes së gjykatësit destinuar Ëolfgang Petrisch: «çka ka ndryshuar për disa muaj në UÇK?» *UÇK-ja ishte për pavarësi në 1998, tash vijnë në shkurt 1999 e bisedojnë autonomin, a është kështu?

498. Wolfgang Petrisch thotë se është punuar në aspektin e sigurisë nga ana serbe për këto bisedime?

 1. Çka do të thotë kjo?

500.Çka nënkupton kjo përgjigje?

 1. A do të thotë kjo se spiunet e Serbisë e infiltruan UÇK dhe shkuan të përfaqësojnë UÇK në Rambuje? / Vijon

 manastiri337@gmail.com

 Nga koha kur ishte kthye Gjergj Kastrioti-SKENDERBEU në Krujë në vitin 1443 (aq pyetje janë) deri më sot kishte pasë shumë tradhtarë shqiptar dhe Esat pasha Toptana. Hashimi është Esat pashë Toptani i fundit te kombi shqiptarë! 

 Letrat ribotohen me kërkesë të autorit Murat Jasharit, si dhe me kërkesë të lexuesve.

 

 
Displaying 3 Comments
Have Your Say
 1. Xeni thotë:

  I nderuar z. Jashari, për kunder rrespektit që kam ndaj shumicës te pyetjev tuaaja dhe ides tënde se nuk mund të fltet në shumë por në një, se një popull nuk mund apsulitikisht të jet i shitur mund nte them. I nderuar ke gabuar rënd kur e ke rreshtuar Dr.Ibrahim Rugova në një thes me Hashim Thaqin, Xhavit Halitin e disa të tjer. Inderuar, kam bindjen se nuk i ke lexuar veprat e Dr. Ibrahim Rugova. Ndoshta i ke lexuar por si ke kuptuar.Kem fituar bindje te thell ne ju qe te ishit aq patriot ku ishe kur ran bijt ma te mir te Kosoves ne Kumanov.Ju jeni sherbtor e mbille mo se kush spo ta pallon o i paftyr.Me sjelljet tuaja te nji kalafatit dit e perdit jeni ka zhiteni ne ujrat e trubellta ku ishit dhe ma par.

  Përgjigjiuni
  Pelqej(2) Nuk Pelqej(2)
 2. Avokati thotë:

  Demaqin e kane ftue delegacioni i kosoves,por nuk donte te shkonte se nuk ja mbante ,i ka dite mire se çka kane me nenshkrue.As qe eshte mundue qe ta meson diçk delegacionin ne fjale.Rugova e ka nenshkrue bashk me delegacionin e uçk es rezuluten ,ja pafshin hajrin bashk me Rugove coftinen.LDK ishte tere populli siq e cek edhe Murati,pra edhe populli berllog mut.Lufte kane zhvillue duke u vrare mes vedi,se me serb kishin lidhje me radio lidhje kane cili cilin po e vrasin dhe mi tregue serbeve e vram ate patriot.Sa kemi luftue kane me na dhurue lirine.

  Përgjigjiuni
  Pelqej(2) Nuk Pelqej(2)
 3. Basri thotë:

  I nderuar z. Jashari, për kunder rrespektit që kam ndaj shumicës te pyetjev tuaaja dhe ides tënde se nuk mund të fltet në shumë por në një, se një popull nuk mund apsulitikisht të jet i shitur mund nte them. I nderuar ke gabuar rënd kur e ke rreshtuar Dr.Ibrahim Rugova në një thes me Hashim Thaqin, Xhavit Halitin e disa të tjer. Inderuar, kam bindjen se nuk i ke lexuar veprat e Dr. Ibrahim Rugova. Ndoshta i ke lexuar por apsulitikisht nuk i ke kuptuar. Prandaj do të duhet që një atdhetar si ti që je është burrni ti kërkosh falje popullit të sinqetë e atdhedashës, i cili është flijuar me shekuj për atdhe , është malltretuar, persekutuar,vrar e masakruar që nga viti 1912. Familjet e tyre sot janë të rreshtuar prapa Veprës, Ides e Programit të Rugovës dhe sot frymës Rugoviste. Me respekt

  Përgjigjiuni
  Pelqej(9) Nuk Pelqej(5)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...