Published On: 21 Shtator, 2016

Igli Totozani një servil i Greqisë! Deputetë rizgjedhja e tij Avokat i Popullit – tradhti kombëtare

 

Arben Llalla

I bëj thirrje deputetëve shqiptar mos ta rizgjedhin më Igli Totozanin Avokat te Popullit sepse bëjnë tradhëti kombëtare. Igli Totozani nuk duhet të rizgjidhet më në postin e Avokati i Popullit, sepse ai është një servil i Greqisë, disa herë ka shkelur Kushtetutën e Shqipërisë duke zyrtarizuar gjuhën greke në Jugun e Shqipërisë. Pra, Avokati antishqiptar Igli Totazi nuk ka ngritur asnjëherë zërin për vrasjet e emigrantëve shqiptar në Greqi nga policia greke, nuk ka kërkuar asnjëherë pronat e shqiptarëve në Greqi. Igli Totazi ka shkelur disa herë Nenin 14 e Kushtetutës.
1. Gjuha zyrtare në Republikën e Shqipërisë është shqipja.
2. Flamuri kombëtar është i kuq me një shqiponjë të zezë dykrenore në mes.
3. Stema e Republikës së Shqipërisë paraqet një shqyt me fushë të kuqe me një shqiponjë të zezë
dykrenore në mes. Në krye të shqytit, me ngjyrë të artë, është vendosur përkrenarja e Skënderbeut.
4. Himni kombëtar është “Rreth Flamurit të Përbashkuar”.
5. Festa Kombëtare e Republikës së Shqipërisë është Dita e Flamurit, 28 Nëntori.
6. Kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë është Tirana.
7. Forma dhe përmasat e simboleve kombëtare, përmbajtja e tekstit të himnit kombëtar, si dhe përdorimi i tyre rregullohen me ligj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...