Published On: 12 Tetor, 2017

Icardi kërkon emër për këlyshin

Icardi ka kërkuar ndihmë nga tifozët, që t’i gjejnë emër një këlyshi.

Familja e Mauro Icardit, kapitenit të Interit, është pasuruar me një tjetër këlysh.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, argjentinasi ka kërkuar nga tifozët që t’i gjejnë një emër të mirë anëtarit më të ri.

Familja Icardi tashmë e ka një të tillë të quajtur Coco, të cilin e kanë marrë vitin e kaluar dhe ajo ka llogarinë e vet të Instagramit.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...