Published On: 28 Prill, 2017

Ibishi: Demarkacioni javën e ardhshme në Kuvend, nuk e di a do të kalojë

  • Nuredin Ibishi deputeti  i LDK-së ka thëne se procedimi i Demarkacionit në Kuvend do të bëhet javën që vjen. Por, ai nuk është i bindur se ky version do të kalojë.

“A do të kalojë nuk e di por e di sigurt që brenda një kohe të shkurtër do të procedohet në Kuvend dhe do të shohim lidhur me vendimet e mundshme, për miratim apo eventualisht ndonjë formë tjetër”, tha Ibishi për Tribuna Channel.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...