Published On: 19 Prill, 2016

I vijnë gjobat nga Austria pa qenë kurrë atje (Video)

Sokol Tetaj nga Orize e Gjakovës, në emër të të cilit janë gjobat për shkelje të ligjit të trafikut në Austri, nuk ka qenë kurrë në shtetin austriak.

Këto tiketa kanë filluar t’i vijnë para dy viteve dhe për këtë problem që i ka dal Tetaj ka një teori, njofton Klan Kosova.

Ai është ankuar policinë e Kosovës dhe në ambasdën austriake në Prishtinë, por deri më tani pa ndonjë rezultat.

 Përfaqësia diplomatike austriake e ka kontaktuar Sokol Tetajn vetëm pasi për këtë problem u interesua Klan Kosova.

Ambasada austriake i ka kërkuar atij dëshmitë e dënimeve me të cilat do të interesohen tek autoritetet në vendin e tyre për të eliminuar problemin.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>