Published On: 10 Shkurt, 2016

I tërbuari Kim Mehmeti

 

Shkruan: Timi Shkupi

 

Qenka tërbuar Kim Mehmeti, një nga shqiptarët e diskriminuar të Milazim Krasniqit. Sa ka qenë i diskriminuar Kim Mehmeti dhe personat që janë afiliate me Kim Mehmetin, si p.sh. Rufi Osmani, Abdulmenaf Behxheti, Luan Starova, Ali Aliu, e disa të tjerë, që nuk meritojnë tua përmendi as emrat, flasin CV-it dhe biografitë e tyre prej kohës së komunizmit.

Sipas këtyre, që e quajnë veten të diskriminuar nga BDI-ja dhe PDSH-ja, e që kanë qenë thithësit më të mëdhenj në grazhdin e tyre, e keqja qenka e akumuluar vetëm në këto dy parti, e jo në sistemin unitar të LSDM-së dhe VMRO-së ku kuislingët shqipfolës, beslagunet dhe servilët vullnetar të SKELETIT e mbijetuan komunizmin, partitë shqiptare PPD, PDSH dhe BDI ku simbolikë më e mirë është Kim Mehmeti dhe bythcullakët tjerë që mendojnë se nuk ka shqiptarë në Maqedoni!

Tani çfarë leshin kërkojnë? Pse janë tërbuar egërsisht kundër shqiptarëve?

Të sulmohet klani i Zajasit dhe kriminelët e tyre në BDI, mund të arsyetohet. Të sulmohet PDSH-ja, kryetari i saj aktual, gjithashtu mund të arsyetohet, pasi të njëjtën muzikë e kemi dëgjuar nga të njëjtit për shume kohë.

Në BDI ka shqiptarë, ka familje që janë aty shkaku i sakrificës së vitit 2001. Në PDSH ka shqiptarë, ka familje që kanë besuar në ideologjinë e saj!

Ju çfarë leshin përfaqësoni? Mua jo, por edhe shumë shqiptarë të tjerë Jo!

Nëse Kim Mehmeti është tërbuara me Aleancën e Shqiptarëve, konkretisht me Zijadin Selen, nuk ka aspak të drejtë njerëzore, as unitare. Aleanca, si Kim Mehmeti me tajfen e tij dhe pseudo-islamistët, po ashtu ka të drejtën e tyre unitare të ruajnë organizimin e tyre në vendet ku veprojnë, sidomos ku ndjehen se janë të fortë, në Njësinë 6 dhe 5.

Asnjë parti shqipfolëse nuk ka platformë politike kombëtare për shqiptarët. Të gjithë e kanë me të NGULME dhe asnjëra nuk e pranon vlerën e luftës së vitit 2001 dhe asnjëra nuk ka ofruar ndonjë ofertë kombëtare për shqiptarët, por as nuk kanë ofertë para LSDM-së dhe VMRO-së si e duan shtetin e Maqedonisë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...