Published On: 27 Maj, 2017

I fiton 5 milion dollarë në gjyq për shaminë

Gjykata amerikane dënon me 5 milion dollarë kompaninë e telefonisë AT&T, pasi që kjo e fundit kishte përjashtuar një punëtore të saj. Susann Bashir (41), e cila nga krishterimi kishte kaluar në Islam dhe ishte mbuluar.

Gjendja e saj e re nuk i kishte pëlqyer punëdhënësve të saj, të cilët e kishin përjashtuar nga puna për shkak të shamisë. Ajo pasi ishte ankuar në gjykatat amerikane, e kishte fituar kontestin gjyqësor, ku gjykata e kishte dënuar njërën prej kompanive më të mëdha të telefonisë amerikane AT&T, me 5 milion dollarë.
Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...