Published On: 29 Shtator, 2016

Hyseni: Shumë shpejt përfundon procesi për targat

Ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni, duke iu përgjigjur deputetëve të Kuvendit të Kosovës, lidhur me targat, ka thënë se vonesat e prodhimit të targave po bëhen për shkak se Organi Shqyrtues i Prokurimit po trajton ankesat e kompanive tenderuese,shqyrtim i cili do të përfundojë së shpejti.

Hyseni ka shpjeguar se dy herë është shpall tender për pajisjen të Qendrave të Regjistrimit të Automjeteve me targat dhe se vonesa është duke ndodhur për shkak se të ankesave që kanë marrë vendimi i komisionit në MPB.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...