Published On: 24 Korrik, 2016

Hunza – Kalash People have Albanian Roots – (Video PART 1)

Hunza – Kalash People have Albanian Roots – (PART 1 of 2)

This is a short documentary about Hunza valley and suburb tribes (Kalash, Pamiri, Burusho) that are the descendants of Alexander the great’s army, the ancient Macedonian people from Illyria, Balkans.

Different facts that link the Kalash, Pamiri, and Burusho with the Illyrians (Ancient Macedonians), or nowadays Albanians, the descendants of Illyrians at the Balkans.
The ancient Macedonians were an Illyrian tribe, and there is no doubt that the Alexander the Great was Illyrian, and obviously he was not Greek.

In this documentary you can see the facts that the Kalash, Pamiri, and Burusho tribes have Albanian roots (Illyrian – Ancient Macedonian).

 

 
Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Hunza jane Iliret e Aleksandrit te Madh qe kane ruajtur gjuhen zakonet dhe kulturen Ilire qysh 2300 vjet perpara Hunza eshte deshmi e gjalle qe tregon se Aleksandri i Madh ishte shqiptar dhe nuk i le rruge grabitqareve per hipoteza te ndryshme

    Përgjigjiuni
    Pelqej(2) Nuk Pelqej(0)
  2. A ka më fytyrë shqiptare se kjo bukuroshe ? Kush mun dt’i thotë kësaj pakistaneze!?

    Përgjigjiuni
    Pelqej(2) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...