Published On: 13 Prill, 2016

Hulumtimi i KIPRED: Qytetarët nuk i besojnë AKI-së

Agjencia Kosovare e Inteligjencës ka dalë të jetë më e pabesueshmja nga qytetarët si institucion i sigurisë. Presidentja dhe kryeministri pasojnë pas AKI-së, të cilët kanë pësuar rënie.

Këto të dhëna janë nxjerrë nga një hulumtim që ka realizuar Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillim të Politikave me temën “Monitorimi i Sektorit të Sigurisë së Kosovës: Nëntor 2015 – Mars 2016”.

Në kuadër të këtij hulumtimi KIPRED ka nxjerrë besueshmërinë e qytetarëve të Kosovës në institucionet e sigurisë.

Ndryshe nga AKI, janë Forcat e Sigurisë së Kosovës dhe Policia e Kosovës të cilët janë dalë të jenë më të besueshmet nga qytetarët e Kosovës.

3.69 është nota që ka marrë si vlerësim FSK, nga nota pesë që ka qenë më e madhja. Ndërsa, policia ka marrë notën 3.64.

Presidentja ka marrë notën 2.68, e kryeministri 2.31.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...