Published On: 2 Shkurt, 2016

Hudhra, më e mirë se sa antibiotikët

E dinit se konsumimi i një hudhre në ditë bënë mrekulli në trupin tuaj? Hudhra është antibiotik natyral, që shkatërron një numër të madh bakteresh. Përdoret shumë në mjekësinë popullore për shërimin e disa sëmundjeve.

Shkencëtarët kanë zbuluar se konsumimi i hudhrës me stomakun both parandalon dhe trajton shumë sëmundje.
Hudhra në stomakun bosh bëhet më e fuqishme, sepse bakteret janë të ekspozuara dhe e kanë të pamundur të rezistojnë.
Përdorni hudhër në vend të antibiotikëve
Hudhra përbëhet nga substanca azotike, sodium, kalium, selen, kalcium, magnez, silikon, acid sulfurik dhe fosforik, vitamica C,D,B dhe vajra të domosdoshme.
Ajo përmban më shumë se 400 përbërës mineral të ndryshëm, duke përfshirë këtu edhe antioksidues, të cilët gëzojnë një sërë vetish pozitive terapeutike.
Kujdes! Jo çdo njeri reagon njejt kundrejt ushqimeve të caktuara, në çdo rast edhe për ushqimet natyrale duheni të konsultoheni me mjekun, sidomos nëse keni ndonjë sëmundje kronike.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...