Published On: 23 Prill, 2016

Hoxhë Hasan Tahsini, një ndër figurat më prominente kombëtare

Hoxhë Hasan Tahsini, është një ndër figurat më prominente kombëtare, që i bëri nder kombit. Çuditërisht, figura e tij e shkencëtarit dhe dijetarit në përmasa evropiane, ka mbetur e pa eksploruar denjësisht nga intelektualët shqiptare…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...