Published On: 29 Shkurt, 2016

Hoti: Presim mbështetje nga Banka Botërore

Zëvendëspresidenti i Grupit të Bankës Botërore për Evropën dhe Azinë Qendrore, Cyril Muller ka mbajtur sot takim të përbashkët me ministrat e Qeverisë së Kosovës dhe delegacionin e Bankës Botërore në Kosovë.

Ministri i Financave, Avdullah Hoti tha se së bashku me Bankën Botërore kanë arrit të tejkalojnë sfida të shumta.

“Ne marrëveshjen që e kemi me FMN, e cila e lejon Qeverinë e Kosovës të hy në kredi. Ne presim mbështetje në këtë drejtim të Bankës Botërore”, tha ai.

Ndërsa, Muller tha se është i kënaqur me strategjinë e Qeverisë për zhvillim.

Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi i sfidave kryesore në kuadër të Strategjisë Kombëtare për Zhvillim 2016 – 2021, të gjeturat e grupit të Bankës Botërore për Diagnostifikimin Sistematik të Shtetit, dhe Korniza e Partneritetit me Shtetin 2017 – 2020. /K.Press

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...