Published On: 21 Tetor, 2016

Hoti: Listat e veteranëve janë fryer (Video)

Ministri i Financave, Avdullah Hoti ka folur rreth pensioneve të veteranëve

Hoti ka theksuar se listat e veteranëve janë fryer dhe se Qeveria është duke shikuar mundësin që pensionet t’i marrin veteranët të ciët e meritojnë pra të cilët kanë luftuar, jo të tjerët.

Po ashtu Hoti ka thënë se se nga moszgjidhja e problemi të pensioneve të veteranëve rrezikohen shumë projekte të rëndësishme për vendin.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...