Published On: 14 Gusht, 2017

Hoti, do t’i drejtohemi Gjykatës Kushtetuese

  • Avdullah Hoti i LAA-së ka propozuar që çështja e bllokadës së votimit të kryeparlamentarit të dërgohet në Gjykatë Kushtetuese, dhe të merret një vendim nga kjo gjykatë. 

Ai tha se LAA fton VV-në, minoritetet dhe ekspertë që të ulen në një tryezë që të hartojnë pyetje për Gjykatën Kushtetuese për çështjen e kryeparlamentarit, që përkundër se katër herë është provuar të zgjidhet duke u thirrur seanca ka dështuar pasi PAN-i ka bojkotuar.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...