Published On: 20 Tetor, 2016

Homazhe në ndërim të Komandant Skender Rexhahmetaj – Kulla

 

Sot janë bërë homazhe në nderim të Komandantit Skender Rexhahmetaj në vendlindjen e tij në Isniq. “Homazhe në nderim të Komandant Skender Rexhahmetaj – Kulla, oficerit të karrierës, Komandantit të Isniqit, dhe të Betejës së lavdishme të Koshares.
Lavdi e përjetshme për Komandantin, bashkëluftëtarin, shokun, dhe bashkëfshatarin tim të madhin Skender Rexhahmetaj – Kulla , i lehtë të qoftë dheu i Kosovës që aq shumë bëre për të”, ka shkruar bashkëluftëtari i tij Bekë Osmani në fb, ku ka shtuar edhe foton nga homazhet. SHQIPTARI.EU

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...