Published On: 3 Prill, 2016

Historia, Si e morën shqiptarët kontrollin e biznesit të seksit në Londër

  • Në Britaninë e Madhe mafia e trafikut të qenieve njerëzore, drogës dhe prostitucionit ka namin më të madh. Tashmë edhe mafia shqiptare ka një rol në këto lloje trafiku. Por si e mori mafia shqiptare rolin e saj në Angli

Autori Ben Judah, i cili shkruan “Luftërat e Ballkanit sollën të paktën 30 mijë shqiptarë nga Shqipëria dhe Kosova në Londër”, tregon për mafian malteze dhe marrjen e pushtetit të saj nga mafia shqiptare.

Një nga mafiet më të fuqishme, ndonëse më pak e njohura, ka qenë ajo malteze. Maltezët kanë drejtuar biznesin e seksit gjatë këtij mijëvjeçari në qytezën e Sohos në Britani të Madhe.

Pas vitesh të tëra dominimi, vetëm vitet e fundit, mafia malteze është detyruar të largohet nga mafia shqiptare.

Shqiptarët, thotë autori, filluan të merrnin drejtimin e biznesit të seksit që drejtohej nga maltezët në Soho, një mafia e vjetër. Ata pushtuan Sohon, thotë Judah, ndërsa tregon se si mafiozët e Maltës u gjunjëzuan përpara shqiptarëve.

“Maltezi i parë u rrëzua në gjunjë kur një shqiptar i vendosi armën në kokë. Ai hoqi dorë nga biznesi i bordellove dhe pranoi kushtet e shqiptarit, por tani këta të fundit kishin nevojë për vajza më të mira dhe më të lira. Shqiptarët blenë një kamion dhe shkuan në Moldavi. Ata udhëtuan nëpër fshatra dhe u premtuan vajzave aty se do t’i ofronin punë në fushën e modelimit. Më pas i përdhunuan dhe i trafikuan. Kjo është se si shqiptarët shkatërruan maltezët”, shpjegon autori.

Por, kjo nuk mbaron me kaq. Shqiptarët morën nën zotërim edhe parkingjet në këtë zonë dhe i bërë me pagesë.

Ata korruptuan edhe një polic rrugor në qytezën Soho për të nxjerrë fitime nga parkingjet me pagesë.

Në këtë mënyrë lulëzoi mafia shqiptare në këtë zonë të Britanisë së Madhe, duke marrë trafikuar shumë vajza dhe morën nën kontroll bordellot që i përkisnin mafies malteze për shumë vite.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...