Published On: 29 Shtator, 2016

Hiqet nga rendi i ditës licenca e kompanisë së gjeneralit Clark

Me kërkesë të shefit të gurpit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ismat Beqiri, janë hequr nga rendi i ditës votimi i projektligjit për investimet strategjike në Kosovë, shqyrtimi i propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës, me të cilin konsiderohet interesi publik nga lëshimi i licencës për

Projektin e Kompanisë Envidity Energy Kosova LLC dhe shqyrtimi i propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës, me të cilin konstatohet interesi publik për lëshimin e licencës për hulumtim për Projektin e Kompanisë Sharr Cem dhe Titan Amerika.

 Konjufca tha se këto projektligje është dashur të pezullohen krejt, sepse Qeveria nuk ka pasur transparencë sa i përket pasurisë së vendit tonë për hulumtim të qymyrit.

“Rekomandimi i qeverisë po bjen në kundërshtim të ligjeve, ata do të kenë të drejtën ta shpojnë dhe hulumtojnë Kosovën për rezervat e qymyrit, kjo është çështje serioze, është mirë që të hiqet krejt”, tha ai./S.Zogaj/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...