Published On: 18 Shkurt, 2016

Hipoteka Shkodër punon me dy lista të regjistrimit


Franc Bregu
Drejtorat shkojn e vin por mashrimet aty rrin, ato rregullin nuk e prishin e popullit ja hajn mishin.
Ne zyren e drejtorit ati krye horit jan dy lista ne komodin qe gjith stafi e din.
Sipas burimeve te sigurta dalur nga ZRPP shkoder tregohet se popullit te thjesht qe nuk ka para adhe as miq i tregohet njera liste e llogaritjes se cmimit referues se shtepis me 500 Euro M2,
Pra qenka llogaritur nga ZRPP hipoteka cmimi referues por cdo objekt shptepi apo dyqan me 500 Euro M2 per fukarat
Ndera nga ana tjeter prap ne syrtarin e Drejtorit te hipotekes Shkoder egziston nje liste e dyte qe tregon se cmimet referuese jan me 1€ M2, po vetem me 1 euro M2, e kjo list i tregohet vetem miqve dhe bosmenave anti shqiptare.
Lind pytja ne qe nuk kena miq dhe jena fukara si te veprojm, te ngatrohemi me njeni tjetrin apo te takojm Drejtorin e hipoteks dhe ti dergojm nje peshir, sapun dhe nji thes kertolla.
Listat egzistojn dhe i mban drejtori ne komodine, kerkoj instancave kopetente te shtetit  qe te hetohet ky fenomen dhe te zgjidhet qeshtja e pronave, pasi ne rast te kundert do te kete konflikte mes qytetarve.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...