Published On: 19 Shkurt, 2016

Hidhet sërish gazi lotsjellës

Opozita sërish hedh gazin lotsjellës, ndërsa ka njoftuar për zëvendësimin e deputetit të PDK-së Rrustem Mustafa Remi.

Veseli i ka kërkua ta lëshojnë seancën deputetët më shëndetlig, dhe që ventilatorët ta largojnë gazin lotsjellës. Dhe ka shpallur pauzë 5 minutëshe.

E hodhën edhe një gaz lostjellës sërish.

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli kërkon ajrimin.

SHQIPTARI.EU

 

 

 

Opozita sërish hedh gazin lotsjellës, ndërsa ka njoftuar për zëvendësimin e deputetit të PDK-së Rrustem Mustafa Remi.

Veseli i ka kërkua ta lëshojnë seancën deputetët më shëndetlig, dhe që ventilatorët ta largojnë gazin lotsjellës. Dhe ka shpallur pauzë 5 minutëshe.

E hodhën edhe një gaz lostjellës sërish.

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli kërkon ajrimin.

SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...