Published On: 30 Gusht, 2017

Heroi i Koshares Anton Quni në audiencë private tek Ati i Shenjtë, Papa Françesku

 

Deputeti i LDK-së dhe heroi i Koshares Anton Quni ishte këto ditë në audiencë private tek Papa Françesku, njoftim, të cilin e ka konfirmuar vetë ai nëpërmjet postimit të një fotoje në rrjetin social FB.

“Në audiencë private tek Ati i Shenjtë, Papa Françesku, në lutje dhe dëshira të përbashkëta për paqe dhe mirëqenie për gjithë njerëzimin!

Vatikan, 27.08.2017”, ka sqaruar me këtë shënim foton e tij, deputeti Quni. SHQIPTARI.eu

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...