Published On: 6 Korrik, 2017

Hendeku i hapur në rrugën kryesore nuk sanohet

  • Legjenda: Pamje nga hendeku dhe pellgu i ujit në rrugën kryesore të Sofalisë

Ka dy muaj që një pellg me ujë e hendek i hapur gati e ka bllokuar rrugën kryesore nga Shkolla Normale në Sofali. Hendekun e hapën komunarët, rregulluan a riparuan diçka në ujësjellës dhe nuk e mbyllën as sot e kësaj dite. Hendeku është bërë torturë  jo vetëm për vetura e kaminën, por edhe për kalimtarë.

Banorët e Sofalisë, lagje në periferi të Prishtinës kanë thirr në të gjitha zyrat përkatëse, kanë shkuara në komunë të ankohen, mirëpo kot, rruga nuk riparohet, uji rrjedh vazhdimisht, gropa i dëmton veturat, i bënë nervozë kalimtarët.   Askush nuk e merr përgjegjësinë, askush nuk e riparon hendekun e pellgun e ujit.

 

G. M.

 

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...