Published On: 26 Maj, 2017

Haziri shënon 30 vjetorin e maturës (Foto)

Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri ka shënuar 30 vjetorin e Maturës duke mbjell një fidan së bashku me shokë të gjeneratës.

Këtë mundësi ai ua ka dhënë të gjithë qytetarëve të kësaj komune, të cilët do të kenë vend për mbjelljen e fidanëve, për të shënuar simbolikisht ngjarje të rëndësishme të jetës së tyre. E gjithë kjo po bëhet, në mbrojtje të mjedisit.

“30 vjetori i Maturës. E mbollëm një fidan në shenjë simbolike. Të gjithë ata që duan të shënojnë ndonjë përvjetor të rëndësishëm me anë të mbjelljes se drunjve si simbolikë, qoftë maturë apo martesë, Komuna iu siguron hapësirë në qytet. Të gjithë në mbrojtje të ambientit! LH”, ka shkruar Haziri në Facebook.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...