Published On: 16 Shkurt, 2016

Havolli: Është për keqardhje reagimin i Komunës për fotografinë e Presidentit Rugova

  • Shefi i Kabinetit të kryeministrit Isa Mustafa, Sokol Havolli e ka quajtur për keqardhje reagimin e Prishtinës, dhe tentimin, siç ka thënë ai, për të penguar e ndërrimin e fotografisë së Ibrahim Rugovës në Sheshin kryesor të Prishtinës.
  • Ndërrimi i fotografisë së Rugovës, sipas Havollit, është bërë me kërkesën shumë qytetarëve, transmeton Koha.net. Për këtë ndërrimi Havolli ka shkruar:

Është për keqardhje reagimi i Komunës së Prishtinës dhe tentimi i këtyre të fundit për të penguar ndërrimin e fotografisë së Presidentit Historik të Republikës së Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova, e cila për shkak të dëmtimit në vite, me kërkesë të shumë qytetarëve, u vendos nga këshilli organizativ për shënimin e tetë vjetorit të Pavarësisë, të ripërtërihet në dimension dhe pamje të njëjtë.

Pavarësisht këtij reagimi, fotografia e re e Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova i shton edhe më shumë bukurinë Kryeqytetit të Republikës së Kosovës, Prishtinës, e cila i takon çdo qytetari pa dallim përkatësie politike.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...