Published On: 3 Shkurt, 2016

Hashim Thaçi si gjyshi i tij në kohën e kralit??? !!!!

 

Letra 9. E shenjtë!

Murat Jashari

 

 1. Një qeveri e cila frikësohet nga populli i vet, çka i thuhet?
 2. A i thuhet tirani, diktaturë ?
 3. Puna vazhdoj deri tek ndarja e Malit të Zi, apo jo?
 4. Solana në emër të BE-së, a kërkoi nga Mal i Zi një prag të 55% të votave pozitive në referendumin e 21 majit 2006 ?
 5. A ishte për BE gjithë problemi të ruhet Kosova nën Jugosllavi?
 6. Pas ndarjes së Malit të Zi nga Serbia nuk ekzistonte më Jugosllavia, a është kështu?
 7. Solana, a kërkonte nga Gjukanoviqi një marrëveshje me Serbinë?
 8. Ajo Marrëveshje a transferonte trashëgimin e Jugosllavisë drejt Serbisë?
 9. Kjo, a do të thotë që gjithë dokumentet, ku përdoret emri Jugosllavi, pas marrëveshjes vazhdojnë në emër të Serbisë ?
 10. Për të garantuar një mirëbesim ndaj Serbisë, BE a lejojnë që Kosova të jetë pjesë përbërëse e Serbisë ?
 11. A shpalli Serbia me 29 tetor 2006 një referendum për kushtetutën e vet dhe për sovranitetin e Beogradit mbi krahinën e Kosovës???
 12. Kjo kushtetutë e Serbisë a është adoptuar në parlament me 8 nëntor 2006 ?
 13. Preambula e kushtetutës së Serbisë a afirmon sovranitetin e Serbisë mbi Kosovën?
 14. A konfirmohet se Kosova është një entitet i patjetërsueshëm i Serbisë dhe se Kosova nuk mund të pretendoj në pavarësi?
 15. Kur është adoptuar kushtetuta në parlament të Beogradit, a ishte përfaqësuesi i BE-së zotëri Solana?
 16. BE ishte promotore e kësaj pune?
 17. BE me këto veprime e ka ndihmuar Serbinë ta përdor të drejtën e vet për Referendumin në lidhje me çështjen e Kosovës e parashikuar në kapitullin e 8, neni I, pika 3 të Rambujesë?
 18. Gjithë populli i Serbisë ka votuar sovranitetin e Serbisë mbi Kosovën.
 19. Do të thotë Kosova me këtë referendum është dhe mbetet nën Serbi.
 20. Tash me këtë referendum të Serbisë, Kosova duhet ta gjej statusin e vet në kuadër të Serbisë.
 21. Shqiptarëve të Kosovës në Vjenë, ju mundësua të shpallin një Pavarësi të një Republike të Kosovës, ku ishte paraparë qysh në start të ketë bisedime tjera, prapë, pas 2-3 viteve.
 22. Qëllimi ishte të shfryhet frustrimi i popullit shqiptar dhe të kënaqet.
 23. Qëllimi tjetër ishte se pavarësia nuk ndryshon jetën e përditshme të qytetarëve.
 24. Qëllimi ishte: banalizimi i pavarësisë.
 25. Qëllimi ishte: të zhvlerësohet pavarësia tek popullata.
 26. Qëllimi ishte se pavarësia nuk po sillkërka asgjë, as bukë, as para.
 27. Pasi shqiptarët e Kosovës po bëheshin të padurueshëm me vonesën rreth lëvizjes drejt Pavarësisë, apo jo?
 28. Kjo ishte arsyeja, për një zgjidhje?
 29. Ndërkombëtarët kishin frikë nga një shpërthim të pakënaqësisë shqiptare rreth mos definimit të statusit.
 30. Isabelle Lasserre, profesore e shkencave politike dhe gazetare, a thoshte në 2005 se faktori ndërkombëtar do të punoj në lodhjen ekonomike të popullit të Kosovës për t’i lehtësuar negociatat?
 31. Për çdo popull të lodhur, të rraskapitur, vendet më lehtë për fatin e tij.
 32. Çdo populli që është i fundosur në mjerim, nuk i intereson as shteti, as flamuri, as kombi?
 33. Kjo është arsyeja pse lejohet të vidhet në Kosovë.
 34. Varfërimi i Kosovës është strategji për ta lodhur popullin.
 35. Çdo popull i lodhur priton të harxhoj 5 euro për të dalë në manifestim në Prishtinë për të kundërshtuar ndonjë projekt keqdashës.
 36. Qeveria organizon dështimin e PTK. (lexo Express 01/01/2012)
 37. Pse Qeveria organizon dështimin e PTK?
 38. Qeveria organizon dështimin e Trepçës sipas Mikullovcit ? (23 korrik 2012)
 39. Pse Qeveria organizon dështimin e Trepçës?
 40. PDK më datën 21 janar 2012 voton ligjin për shfuqizimin e mocionit të «Reciprocitetit » (07/12/2011)
 41. Qeveria po shkatërron ekonomin e Kosovës me qëllim.
 42. Interesi i kujt është shkatërrimi ekonomik i Kosovës?
 43. A është interesi i Serbisë?
 44. Prapë Hashimi po e mbron interesin ekonomik të Serbisë!!!
 45. Ballkani i Therandës kishte një kontratë 30 milionë euro për shiritat për ekstrakcionin të KEK-ut në Obiliq.
 46. Ti Hashim ke anuluar kontratën, për t’ia kaluar firmës DELTA të Mishkoviqit?
 47. Më mirë është që të punësohen 600 punëtorë e të sigurojnë kafshatën për 600 familje në Serbi sesa në Kosovë, a është kështu o Hashim Tadiçi!!!!
 48. Ti shikon vetëm forcimin e serbeve dhe të Serbisë, po me duket!?
 49. Qeveria jote more Hashim!! A ka inkuadruar Veselinoviqin në ndërtimin e autostradës Vermicë/Merdare ? (Shikoni Balkanëeb 17/01/2012)
 50. AKM-ja shkatërroj industrinë, aparatin e prodhimit dhe të eksportit të Kosovës.
 51. AKM ndryshoj destinacionin fillestar, i transformoj fabrikat në depo, në sheshe ndërtimi të lartë etj,etj…
 52. AKM forcoj me privatizime spiunët dhe UDB-ashët që kishin pushtetin.
 53. Shyqri Haxha, drejtori PTK thotë haptas, kamë punuar me direktivat e Hashim Thaçit.
 54. Shyqri Haxha, thotë hapur se dokumentet për licencë janë ndryshuar në emër të firmës tjetër të Hashim Thaçit me urdhër të Hashim Thaçit, apo jo ? (31 korrik2012)
 55. Pse EULEX-i nuk e arreston Hashim Thaçin ?
 56. Bou de Marnhac baba shpirtëror i Hashim Thaçit, nuk e lejon spiunin e vet të arrestohet ?
 57. Hashim Thaçi ka dritën e gjelbërt për të bërë çka të dojë vet, si gjyshi i tij në kohën e kralit, a është kështu??? !!!!
 58. Bisedimet e përgatitura nga ndërkombëtarët më 2 shkurt 2007, të thirrur me emrin « Paketa e Ahtisarit » a ishin projektuar faktikisht nga Serbia?
 59. Paketa e Ahtisarit a inspirohet shumë nga Plani i Çoviqit për kantonizimin e Kosovës ?
 60. Me planin e Çoviqit, shqiptarët qeverisin shqiptarët dhe serbët qeverisin serbët, a është kështu?
 61. Kosova ishte planifikuar si një njësi territoriale administrative në kuadër të Serbisë e ndarë në 2 entitete, drejt të cilit akt po shkohet sot.
 62. Sipas planit Çoviq, Kosova ndahet në dy kantone, një kanton shqiptar dhe një kanton serb, sikur realisht është sot, apo jo ?
 63. Kantoni serb kontrollonte 35% të territorit me 2% serb sikur sot, apo jo?
 64. Kishat serbe kishin ekstra-territorialitet, sikur sot, apo jo?
 65. Kantoni serb ka policinë e vet, gjykatat e veta me një tërësi territoriale administrative të Kosovës bashkë me shqiptarët sikur sot, apo jo?
 66. Kantoni serb kishte të drejtën të mbajë lidhje të vazhdueshme me Serbinë, sikur sot, apo jo ?
 67. Kantoni serb mund të mirrte financime nga Prishtina dhe Beogradi, sikur sot.
 68. Qeveria e Kosovës ka financuar strukturat paralele nga 4 deri 7 milion euro në vjet!
 69. A është e vërtetë Z. Hashim Tadiq ???? ( Janë disa artikuj, por i fundit është më 9 mars 2012 Koha Net).
 70. A është e njëjta gjë me zgjedhjet serbe në Kosovë?
 71. Ke shërbyer në organizimin e zgjedhjeve parlamentare të Serbisë në Kosovë më 6 maj 2012, apo jo?
 72. Ke hartuar një plan konkret për këtë pune, apo jo ? (lexoni Express 01/04/2012)
 73. Ti pate reaguar shume ashpër ndaj zgjedhjeve të Serbisë në territor të Kosovës, apo jo?
 74. Ke reaguar ashpër para televizionit, publikisht?
 75. Reagimi i ashpër është për ta mashtruar popullin, apo jo?
 76. A pate deklaruar se kurrë nuk do të bëhen zgjedhjet e Serbisë në territor të Kosovës?
 77. Më vonë, a pate deklaruar se i lejon, por nuk do t’i njohësh?
 78. Në fund, çka po del?
 79. Apo del se qeveria krahinore e Prishtinës ka organizuar me ndërkombëtarët zgjedhjet nacionale serbe në Republikën Autonome të Hashim Tadiqit?
 80. Qeveria i kryen punët e Serbisë!
 81. Qeveria i kryen zgjedhjet e Serbisë në territor të Kosovës!
 82. Qeveria po vepron si qeveri lokale, Beogradi si qeveri qendrore!
 83. Qeveria e Kosovës argat e Serbisë!
 84. Qeveria e Kosovës ja bën zgjedhjet e Serbisë në Kosovë ! (lexoni Express 01/04/2012)
 85. Bravo, bravooo…!!!
 86. Bravo Hashim, mbasi ke ende njerëz që të besojnë, vetëm vazhdo kështu!!!!
 87. A ndodhi e njëjta gjë me zgjedhjet serbe në Kosovë pas shpalljes së Pavarësisë në prill 2008?
 88. Ti pate këmbëngulur në fillim në moslejimin e zgjedhjeve lokale të Serbisë në Kosovë?
 89. Pas një kohe, i lejove duke thënë se Prishtina nuk do t’i njeh!
 90. Pas dy jave edhe i njohe!
 91. Qeveria e Kosovës financonte dhe financon strukturat paralele, apo jo?
 92. Qeveria e Kosovës organizon zgjedhjet nacionale të Serbisë në territorin e Kosovës, apo jo?
 93. Ky është rezultati i planit Çoviq apo Ahtisari, apo jo?
 94. Sepse në planin Ahtisari entiteti serb i Kosovës mund të marrë financa edhe nga Prishtina edhe nga Beogradi.
 95. A ishte të jipet sa më shumë të drejta serbëve?
 96. A ishte qëllimi të defunkcionalizohet shteti i Kosovës?
 97. A ishte bllokimi i realizimit të një shteti real të Kosovës me vijabilitet ekonomiko-shtetror ?
 98. Plani Çoviq, a kishte për qëllimi të prishë homogjeneitetin ekonomik, fiskal, shtetëror të Kosovës ?
 99. Për të ndërtuar një shtet janë 3 parametra kryesor : territori, populli, sovraniteti.
 100. Nëse njëra mungon, atëherë nuk ka shtet.
 101. Në Rambuje, a ishte vendosur ndarja e Veriut si garancion i Autonomisë?
 102. Përderisa pushteti i Kosovës nuk shtrinë sovranitetin e vet në gjithë territorin e Kosovës, nuk ka mundësi të bëhemi shtet, a është kështu?
 103. Në Kosovë kemi territorin, popullin, por sovranitetin nuk e kemi në gjithë territorin.
 104. Kush ishte njeriu i cili pranoi ndarjen e Veriut?
 105. Prapë na del Zotëri Hashim Tadiqi?
 106. Ajo ishte urdhëruar nga Ministri Francez Mbrojtjes, Alain Richard bashkërisht me Bou de Marnac, shef i DGSE.
 107. Misioni i Hashim Thaçit ka qenë me njerëzit e vet ta ndaj Mitrovicën për të evituar në t’ardhmen një shtet të Kosovës.
 108. Këtu kanë luajtur rol Remi, Rahman Rama dhe Kadri Kastrati (shef FSK).
 109. Ndarja ishte dhe është sot një garancion për Serbinë që Kosova të mos bëhet shtet.
 110. SHIK-u ka punuar shumë në Veri për të evituar konfrontimet me ushtarët francez.
 111. Diku me 9-10 qershor 1999, është biseduar për ndarjen e Mitrovicës, definitivisht në muhabet ka qen Bardhyll Mahmuti si frankofon, bashkë me Hashim Thaçin. /Shqiptari.eu/ VIJON

 

 

Nga koha kur ishte kthye Gjergj Kastrioti-SKENDERBEU në Krujë në vitin 1443 (aq pyetje janë) deri më sot kishte pas shumë tradhtarë shqiptar dhe Esat pasha Toptana. Hashimi është Esat pashë Toptani i fundit te kombi shqiptarë! 

Murat Jashari: manastiri337@gmail.com

 

Artikuj tjerë

 

http://www.shqiptari.eu/cila-eshte-ana-e-erret-e-presidentes-atifete-jahjaga-dhe-gjeneral-behar-selimit/

http://www.shqiptari.eu/hashim-thaci-e-bardhyl-mahmuti-a-jane-pergjegjes-per-ndarjen-e-mitrovices-e-debimin-e-shqiptareve/

http://www.shqiptari.eu/pse-ldk-ja-heshte-per-helmimin-e-rugoves-nga-vete-shik-istat-dhe-udb-ashet-video/

http://www.shqiptari.eu/a-ishin-kontribut-lufte-netet-qe-i-kalonit-me-prostituta-kur-populli-masakrohej/

 http://www.shqiptari.eu/ilmi-recica-nr-2-i-shik-ut-shok-i-ngushte-i-sasha-mihallkov-qe-vrau-trimat-ne-kumanove/

http://www.shqiptari.eu/murat-jashari-1443-pyetje-per-hashim-thacin-trego-pse-u-torturua-edhe-kufoma-e-ali-ukes/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...