Published On: 31 Janar, 2016

Hashim Thaçi nuk mund të jetë President

Shkruan: Gazmend Islami

Hashim Thaçi nuk ishte kurrë pjesë e grupeve ushtarake brenda Kosovës, pra nuk bënte pjesë as në grupin e Llapit, as Drenicës dhe as Dukagjinit që ishin grupet që vepronin ushtarakisht. Ishte i pa njohur edhe në LPK- sepse nuk bënte pjesë në asnjë strukturë organizative dhe as në grupet e veçante që ishin të ngarkuara për sektorin e veçantë.
Hashim Thaçi ngritët me ndihmën e dy figurave më kontroverse, Xhavit Halitit, Azem Sylës dhe shërbimit të Faros Klosit. Fuqia e tyre brenda strukturave fillon vetëm pas vrasjes së Adem Jasharit, pra rënia e tij ishte pengesa e fundit e tyre, për të filluar me marrjen e pushtetit ushtarak duke bërë puçe mbi strukturat organizative.
1. Hashim Thaçi duhet përgjigjet për vrasjen e Ali Ukës që banontet me të!!
2. Hashim Thaçi duhet përgjigjet për vrasjen e Ilir Konushevcit!!
3. Hashim Thaçi duhet përgjigjet për vrasjen e Behajdin Allaqit!!
4. Hashim Thaçi duhet përgjigjur për vrasjen e Ahmet Krasniqit!!
5. Hashim Thaçi duhet përgjigjet për pengesën që i bënë Fehmi Ladrovcit për të hyrë në Kosovë me 1997 dhe rënia e Luan Haradinajt!!
6. Hashim Thaçi duhet përgjigjet për rënien e Mujë Krasniqit!!
7. Hashim Thaçi ka përgjegjësi edhe për vrasjet e shumta të pas luftës sepse ishte kryeministri i parë pas luftës!!.
8. Hashim Thaçi nuk mund të jetë unfikues i vendit dhe nuk mund të jetë president i vendit. Hashimi duhet me u hetua nga prokuroria e shtetit.!!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...