Published On: 3 Shkurt, 2016

Hashim Thaçi e Bardhyl Mahmuti a janë përgjegjës për ndarjen e Mitrovicës e dëbimin e shqiptarëve

Kush e mban përgjegjësinë për ndarjen e Mitrovicës, kush ishin dy shqiptarët kryesor që bashkëpunuan me francezët dhe serbët për ta pranuar ndarjen e Mitrovicës, dhe ako më keq cilët janë dy shqiptarët që mbajnë përgjegjësi për bashkëpunim në dëbimin e rreth 13 mijë shqiptarëve nga veriu i Mitrovicës dhe spastrimin etnik?

Për këto jep përgjigje Murat Jashari në letrën e tij të shenjtë të 9 për Hashim Thaçin.

 1. Misioni i Hashim Thaçit ka qenë me njerëzit e vet ta ndaj Mitrovicën për të evituar në t’ardhmen një shtet të Kosovës.
 2. Këtu kanë luajtur rol Remi, Rahman Rama dhe Kadri Kastrati (shef FSK).
 3. Ndarja ishte dhe është sot një garancion për Serbinë që Kosova të mos bëhet shtet.
 4. SHIK-u ka punuar shumë në Veri për të evituar konfrontimet me ushtarët francez.
 5. Diku me 9-10 qershor 1999, është biseduar për ndarjen e Mitrovicës, definitivisht në muhabet ka qen Bardhyll Mahmuti si frankofon, bashkë me Hashim Thaçin.
 6. Në Mitrovicë nuk kishte serb në ardhjen e ushtareve francez me 17 qershor 1999. Por Serbia kthente me dhunë serbët në kufi për të evituar shpopullimin e Veriut.
 7. Më vonë a organizohet dëbimi i shqiptarëve nga Veriu?
 8. Organizimi koordinohet në mes të SHIK-ut, DGSE dhe MUP-i serb.
 9. Në natën e datës 3 shkurt 2000, a janë dëbuar 13 000 shqiptarë nga Veriu i Mitrovicës, ka pasur edhe të vrarë?
 10. A janë organizuar nga Dragan Delibashiq dhe Oliver Ivanoviq?
 11. Kur janë vrarë dhe dëbuar shqiptarët, a ishin prezent forcat francez të KFOR-it dhe forcat policore të UNMIK-ut?
 12. Pse ushtria franceze dhe UNMIK-u nuk reagoi?
 13. KFOR-i a kishte detyrë të mbrojë popullatën civile dhe të ruaj qetësinë?
 14. KFOR-i francez, pse nuk e përmbushi misionin e vetë???
 15. Mos asistenca e personave të rrezikuar është bashkpunim, apo jo?
 16. Popullata e shpërngulur duhet të grumbullohet me një shoqatë dhe t’i ndjek penalisht UNMIK-un dhe KFOR-in Francez!!!
 17. Kjo, faktikisht ishte organizuar bashkarisht, sepse ishin marrë veshë me Hashim Thaçin më herët.
 18. Bou de Marnhac serbofili, antishqiptari, bëri këtë projekt me serbët. / Shqiptari.eu

 

 

Murat Jashari: manastiri337@gmail.com

Artikuj tjerë

Cila është ana e errët e Presidentes Atifete Jahjaga dhe gjeneral Behar Selimit!?

http://www.shqiptari.eu/pse-ldk-ja-heshte-per-helmimin-e-rugoves-nga-vete-shik-istat-dhe-udb-ashet-video/

 http://www.shqiptari.eu/a-ishin-kontribut-lufte-netet-qe-i-kalonit-me-prostituta-kur-populli-masakrohej/

 http://www.shqiptari.eu/ilmi-recica-nr-2-i-shik-ut-shok-i-ngushte-i-sasha-mihallkov-qe-vrau-trimat-ne-kumanove/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...