Published On: 19 Shkurt, 2016

Hashim Thaçi duhet ta shoqëroj Molliqajn me të tjerët pas grilave!!!

 

Mustafë Shabani

Vetëm banesat në Dyz dhe prangat për Thaçin & Molliqajn me të tjerë do na shpëtonte nga gjakderdhja ndërshqiptare!!!!

Molliqaj ky mor komunist, i cili i jepte dikur policisë sonë ultimatum, pastaj si demonstrant merrte rolin e zyrtarit dhe me dhunë nxirrte zyrtarët nga veturat e tyre, e meriton dhe për hair i qoftë, por është dikush që e meriton shumë më shumë se sa ky dhe ai, është ai i cili dje kishte pirë kafe dhe kishte pritur në zyrat e qeverisë kriminale, derisa ky far morri enversit ngriste grushtat e shante të gjithë ata të cilët kishin festuar ditëlindjen e 8 të shtetësisë sonë, burg për Thaçin & Molliqajn me të tjerë që kërkojnë gjakderdhje në mes shqiptarëve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...