Published On: 6 Nëntor, 2016

Harta që gjendet në Athinë e që tregon se Epiri ishte i banuar me shqiptarë

Historiani Arben Llalla ka publikuar një hartë që është futur në debatin shqiptaro-grek.

Kjo hartë gjendet në Muzeun e Athinës dhe tregon që Epiri ka qenë hershëm dhe gjithmonë i banuar nga shqiptarët.

“Epiri i banuar nga shqiptarët. Kjo hartë gjendet në muzeun e Athinë. Rikujtesë për grekët…”, thotë ai.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...