Published On: 17 Korrik, 2017

Harta e Shqipërisë Natyrale, 1912 – Të gjitha trojet shqiptare që nga Pazari i Ri, Shkupi, Prizreni, Manastiri, Janina…

Harta e Shqiperise Natyrale, 1912 – Te gjitha trojet shqiptare qe nga Pazari i Ri, Shkup, Prizren, Manastir, Janine te Gjiri i Artes.

14433035_1116364228457287_6186909270458268804_n

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...