Published On: 15 Qershor, 2017

Haradinaj pret që AAK-ja të ketë 12 deputetë në Kuvend

Haradinaj pret që AAK-ja të ketë 12 deputetë në Kuvend

Qoftë edhe një për qind më shumë se tjetri, koalicioni PAN është fitues i zgjedhjeve dhe kësaj i gëzohet.

Njëjtë siç iu gëzua LVV rritjet së votave.

Sipas Ramush Haradinajt, kandidat për kryeministër i koalicionit PAN, Aleanca ka pasur rritje të dukshme.

Ai pret që si parti të kenë rreth 12 përfaqësues në Kuvend.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...