Published On: 11 Mars, 2016

Haradinaj: Hashim Broja dhe Skënder harmonika nuk mund t’i japin Malit të Zi tokë të Kosovës

  • Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, tha se është luftë për Isa Mustafën që të qëndroj në pushtet dhe ta mbaj Thaçin president.

Sipas tij metodat që po i përdorë opozita nuk janë ekstreme sepse ato janë në të mirë të vendit dhe nuk po lejojnë të copëtohet Kosova.

“Është luftë për Isa Mustafën për të qëndroj në pushtet dhe ta mbaj Thaçin president”.

“Metodat e tona nuk janë ekstreme sepse ne nuk lejojmë të japim tokë vendeve të tjera. Ma ka marrë shteti i Milloshin pas Luftës se Dytë Botërore tash më nuk e lejoj të na marrin prapë”, është shprehur Haradinja në emisionin ‘’Debat’’ në RTK.

“Le ta harron Hashimi, ai mundet me ua jap token tonë askujt as Serbinë as Malit të Zi, sepse këtë nuk e lejon populli i Kosovës. Nuk mundet as Hashim historiani e as Isa ekonomisti ta lëvizin gurin e kufirit nga vendi”, tha Haradinaj.

“As Hshim Broja por as Skënder harmonika nuk mundën me dal kundër një Kosove”.

“Askush nuk ka mundur të me nënshtroj, edhe as nuk mundën këta turistët e sotëm, nuk mundën me tjetërsu Kosovën”.

“Ata që kanë pas vesh e sy më i përcjell janë dy marrëveshje që janë duke e sfidu vendin, është Asociacioni dhe Demarkacioni, ne vetëm kërkojmë të anulohen këto marrëveshje”.

Haradinaj thotë, se tjetërsimi i Kosovës është i pamundur, anulumi i dy marrëveshje do te ishte shumë lehtësuese dhe do të ndaleshin këto tensione.

“Çdo ide që është në të mirë të vendit është e mirëseardhur dhe ne e mirëpresim. Qeveria nuk do te qëndroj me mandat të plotë, nuk është qeveri e Kosovës”.

Ai thotë se vendi do të shkoj shumë shpejt në zgjedhje.

“Anëtarët e LDK-së dhe PDK-së i kam vëllezër e motra nuk kam konflikt të drejtpërdrejt me ta, por konteksti është me vendimmarrësit  që po marrin vendime në dëme  të Kosovës”.

Ai thotë se edhe deputetët e LDK-së dhe PDK-së e dinë shumë mirë se ku është kufiri edhe ata duhet të jenë në gjendje të flasin.

“Është vendim të shkohet në zgjedhje. Marrja e vendimit për zgjedhje është urgjente. Unë them se çka fiton Kosova të vazhdoj në këtë gjendje. Nuk do të lëmojmë me u trafiku këto marrëveshje dhe nuk do të lejojmë të vazhdoj kjo qeveri”, është shprehur Haradinaj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...