Published On: 11 Qershor, 2016

Haradinaj dhe Limaj i blejnë 75 kopje të librit “Kufijtë në dëm të shqiptarëve”

Ramush Haradinaj, kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ende nuk e ka lexuar librin e fundit të Zejnullah Grudës, “Kufijtë në dëm të shqiptarëve”, por kjo nuk e ka penguar që bashkë me Fatmir Limajn, kryetarin e “Nismës për Kosovën”, në Panairin e Librit të blejnë 75 kopje të librit që flet për demarkacionin Kosovë – Mali i Zi.

Siç ka thënë ai, këto libra do t’u shpërndahen deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Haradinaj është shprehur se kanë vizituar Panairin e Librit si simbolikë që të marrin disa kopje të librit “Kufijtë në dëm të shqiptarëve”, të Zejnullah Grudës, i cili shqyrton demarkacionin e vijës kufitare Kosovë – Mali i Zi. “Ende nuk e kam lexuar librin, por ajo që është prezantuar në opinion e në publik na bëri shumë përshtypje”, ka thënë Haradinaj, duke shtuar se ka pasur rastin të bisedojë disa herë me profesorin Gruda për demarkacionin edhe i di pikëpamjet e tij.

“Ajo që mua më siguron është se ai kurrë nuk do të nxjerrë në letër të dhëna apo fakte që do të mundë të hidheshin poshtë prej cilësdo ekspertizë”, ka thënë kryetari i AAK-së. Ramush Haradinaj është i mendimit se këtë libër  duhet ta lexojnë të gjithë ata që iu intereson tema e demarkacionit me Malin e Zi. “Ne sot kemi marrë më shumë kopje me Limajn, në mënyrë që edhe kolegëve të tjerë deputetë që kanë interesim për këtë temë t’ua dhurojmë nga një kopje, të partive të tjera dhe partive të koalicionit”, ka thënë Haradinaj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...