Published On: 19 Shkurt, 2016

Hamiti, po rrezikon të legalizohet dhuna, fyerja e karakterit të shqiptarit

 

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës prof.dr. Sabri Hamiti tha se po rrezikon të legalizohet dhuna, dhe s’ka të bëjë vetëm me këtë parlament, dhe jo vetëm me politikë.

Kujdes nga diskursi politik disiplinon edhe raportet politike.

Ai tha që është mirë në këtë sallë dhe përtej në diskutimet politike po ka moskuptim totale. Hamiti tha se po ka raste që dikush prej anash po del gati me përshkru negativisht karakterin e shqiptarit, në mënyrën që nuk qëndron, edhe se karakteri individual dhe kolektive, sepse nuk ekziston e përhershmja rrethanore.

Dhe përfundimisht ti bëjmë referencat e brendshme, pikat e forta mbështetëse në marrëdhëniet në kulturë, në marrëdhënie te brendshme dhe që të jenë në situatë më të favorshme për marrëveshje. Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...