Published On: 25 Shkurt, 2016

Haliti nuk e din nëse simpatizantët e dy oborreve të mëdha nesër mund të konfrontohen

  • Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, ka thënë se nuk ka kurrfarë arsye për konfrontim në mes të pozitës dhe opozitës.

Ai ka thënë se simpatizantët e PDK-së nuk e kanë asnjë arsye për konfrontim.  “Unë nuk e di që ka ndonjë ftesë për t’u konfrontuar”, ka thënë Haliti.

Këto komente Haliti i ka bërë pas takimit me kryetarin e Komisionit për Tregti të Jashtme dhe Doganë i Asamblesë Parlamentare të Bosnje e Hercegovinës, Semsudin Mehmedoviqi. Haliti beson se deputetët e Listës Serbe do të jenë nesër në Kuvend, kur do të votohet presidenti i ri i Kosovës.

Ndërsa Semsudin Mehmedoviq ka deklaruar se gjatë takimit me përfaqësuesit e Kuvendit të Kosovës, kanë biseduar për çështjet që kanë të bëjnë në mes dy vendeve.

Ai ka thënë se Bosnja nuk e ka njohur ende Kosovën, pasi, sipas tij, vendimet merren me konsensus dhe se Serbia është aty.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...