Published On: 30 Maj, 2016

Hakmarrje me pushtet!

Zudi Xhelili

Janë qyqar, nuk kanë lidhje me burrëri, ata të veshur me petkun e pushtetit u treguan të fortë.
Treguan muskuj pushteti ndaj atyre që mendonin ndryshe nga mendja e sëmurë e tyre!
Vranë, burgosën, cenuan prona private, larguan nga puna shumë njerëz të pafajshëm dhe çfarë nuk bënë!!
Tani të njëjtit dhe disa tjerë më vonë do të gjenden përballë prokurorisë speciale.
Do të ballafaqohen me akuza të shumta, për vepra të ndryshme. Ne vetëm mund të themi: DREJTËSIA VONON, POR NUK HARRON! Ndërsa, ata tash do të binden se çdo gjë barazohet në këtë botë!!
Falja e parë nga Ivanovi nuk kaloi, të dytën duhet ta kërkojnë nga vetë viktimat, të treten dhe më të rëndën duhet ta kërkojnë nga Zoti!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...