Published On: 14 Qershor, 2017

Hajredin Kuçi ndonëse ka 4 punë, ai ka vetëm 1000 euro në bankë, dhe 30 mijë euro kredi!

Nënkryetari i PDK-së, Hajredin Kuçi nuk i ka edhe aq mirë punët financiarisht.Edhe pse është njeriu i dytë në qeveri, dhe mban edhe tre punë tjera, ai aktualisht ka vetëm 1000 euro në bankë, shkruan Gazeta Blic.Kuçi në formularin e deklarimit të pasurisë, ka deklaruar një shtëpi në Prishtinë me vlerë 163 mijë euro, një shtëpizë në vlerë 60 mijë dhe një veturë.

Shikojeni formularin e deklarimit të pasurisë së Hajredin Kuçit:

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...