Published On: 5 Tetor, 2016

Hahn më 14 tetor në Shkup?

A respektohet marrëveshja e 20 korrikut, çfarë gjendje e paraprinë ciklin zgjedhor dhe nëse zbatohen reformat, janë ndër temat për të cilat Komisioneri Hahn do të diskutojnë me kuartetin udhëheqëse në mes të këtij muaji.

Komisioneri Europian për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johannes Hahn, në mes të muajit, ndoshta , do të vjen në Shkup, konfirmuan për Deutsche Welle burime jozyrtare diplomatike. Temat e Hahn-it që do të diskutohen janë aktuale.

Sipas burimeve diplomatike, nuk ka dyshim se pothuajse sërish do të përsëriten të njëjtat vërejtje të theksuara në raportin e vitit të kaluar, e cila nuk përjashton gjetjet në krahasim me atë të vitit të mëparshëm.

Megjithatë, për shkak të ngadalësimit të dukshëm në procesin e reformave, është e qartë se Maqedonia edhe njëherë do të përballet me të njëjtën frazë – rekomandim të kushtëzuar për fillimin e negociatave për anëtarësim.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...