Published On: 28 Maj, 2016

Gurthyesi AL-TRADE shqetësim për banorët e Sankocit të Drenasit

 

Përveç gurëve të çmueshëm që po ecplatohen në mënyrë klandestine Gurëthyesi në pronësi të AL-TRADE që po shtrohen në rrugë në vend se të shkrihen për ekonominë e varfër të vendit në anën tjetër është duke e rreziku edhe shëndetin publik dhe kullosat të kafshëve, degradimin ekologjik, dhe duke e prish edhe qetësinë publike të 24 orëve të pandërpre të banoreve të fshatit Sankoc të Drenasit. Banorët çdo natë thërrasin policinë, por as policia siç po duket se nuk ka fuqinë të ndalë gurëthyesin i cili po duket që është mbi ligjin dhe të afërt me pushtetin. Kjo mund të vërtetohet shumë lehtë ku ky gurëthyes gjendet përballë parkut të biznesit në magjistralen nga Peja për Prishtinë. Ndërsa, ja vlen të theksohet sipas banorit të këtij Fshati Avni Miftari se banorët për të bërë një ankesë në organet kompetente siç është inspektorati në Komunë të Drenasit ju kërkohet mjete këtyre banorëve hallegjinjë duke filluar nga 5 euro e më shumë. Dhe jo vetëm kaq se në Sankoc gjendet edhe një gurëthyes tjetër që po ashtu ecplaron në mënyre të jashtëligjshme e që banorët kanë bërë ankesë disaherë edhe për këtë gurëthyes. Banorët e Sankoc janë në hall të madh nga dy gurëthyes dhe shpresa e vetme që të dëgjohet zëri ynë jeni Ju medie të nderuara. Policia dhe inspektorati nuk e kanë fuqinë deri më tani për ti kontrolluar gur thyesit.

Me nderime Banori i fshatit Sankoc.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...