Published On: 2 Mars, 2016

Gurëthyesi i vëllaut të Presidentit Thaçi, vazhdon t’a shkatërrojë fshatin Astrazup (Foto)

Në fshatin Astrazup të Komunës së Malishevës gjendet gurëthyesi  “Geo Mineral” më i madhi ndoshta edhe në Kosovë, pronar i të cilit është vëllau i Presidentit të ri të Kosovës Hashim Thaqit, Idriz Thaqi

Banorët e fshatit Astrazup shpresojnë që organet kompetente të reflektojnë dhe të marrin masa ndaj këtij gurëthyesi i cili po iu shkakton shumë probleme si në aspektin e dëmeve materiale poashtu edhe në ato shëndetësore.

Një banor në kushte anonimiteti ka thënë se “Ky gurëthyes po na sjell shumë probleme edhe në shendet pasi që krijon shumë pluhur gjatë punimeve që i bënë”, ai vazhdon duke treguar se kanë bërë ankesë në organet përkatëse mirëpo kjo ka hasur në vesh të shurdhur pasi që fuqia e vëllaut të Hashim Thaqit është e madhe. Banori me inicialet B.M shpreson që të mirren masa dhe të ia ndërprejnë punët kesaj kompanie, përndryshe vet banorët e fshatit Astrazup do ta bllokojnë Gurëthyesin  (GEO MINERAL)

gurthyesi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...