Published On: 23 Nëntor, 2016

Greqia “tregon muskujt”: Ne nuk frikësohemi nga shqiptarët!

Ministri grek i Mbrojtjes, Panos Kamenos ka treguar forcën e ushtrisë së vendit të tij karshi Shqipërisë dhe Turqisë, duke krijuar tensione të paqëna.

Gjatë një aktiviteti të Forcave të Armatosura Greke që u zhvillua pasditen e sotme në Selanik, ministri Kamenos u pyet nga gazetarët se si i komenton deklaratat e fundit të udhëheqësve të Shqipërisë dhe të Turqisë.

“Forcat e Armatosura të Greqisë nuk duhet të frikësohen as nga shqiptarët as nga turqit”, tha ministri grek i Mbrojtjes Panos Kamenos.

Nuk është hera e parë që ushtria grek bën provokime ndaj Shqipërisë. Hera e fundit ka qënë përpara disa javësh kur ushtria e Greqisë zhvillonte stërvitje në kufi me vendin tonë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...