Published On: 1 Shtator, 2016

Grabovci kërkon falje publike për përgjimet, thotë se familja e tij po terrorizohet qe një muaj

“Zoti Paçaku iu drejtohem juve edhe te gjithë te tjerëve të cilët janë objekt të një bisede , unë dhe familja ime jemi tu kalu qaste shume të vështira të terrorit. Të gjitha angazhimet e mia kanë qenë gjithnjë të sinqerta, do të vazhdojë të iu jap ndihmë dhe përkrahje si një bashkështetas i juaj, si një mik dhe vëllai i juaj. Nuk besoj që ju po i përjetoni më rënd se unë”

Kjo ka qenë falja që ai i ka drejtuar deputetit të komunitetit RAE Kujtim Paçaku, pasi ky i fundit i kërkoi atij që të kërkoj falje publike pë fyerjet që ai i bënë këtij komuniteti gjatë bisedave që po publikohen në media.

Ai me këtë rast ai iu ka drejtuar edhe publikut të gjerë.

“Unë iu kërkoj sinqerisht falje ngas zemra jem dhe shpirti im për këtë që po ndodh. Dhe nuk besoj që në një shtet të Evropës për një muaj rresht të terrorizohet një njëri dhe një familje e tërë për disa biseda private. Ato kanë qenë momente të dobësisë, jemi njerëz të gjithë. Iu kërkoj falje të gjithëve atyre të cilët e ndien vetën të fyer nga këto biseda. Ndërsa pjesën tjetër ja kam lanë drejtësisë sepse besoj në të”, ka thënë Grabovci.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...