Published On: 24 Shkurt, 2016

Alivanosen tre persona në Pallatin e Drejtësisë

Gjykata Themelore në Prishtinë ka njoftuar  se kushtet e punës në Pallatin e Drejtësisë çdo ditë po përkeqësohen dhe si pasojë e kësaj gjendje nuk është larg dita kur i gjithë stafi i kësaj gjykate do të ndërpres punën.

“Sikurse e kemi bërë shumë herë të qartë deri me tani,  në  Pallatin e Drejtësisë  ku është e  vendosur Gjykata Themelore e Prishtinës, në objektet që i shfrytëzon  kjo gjykatë por edhe në të gjitha objektet tjera që shfrytëzohen bashkërisht  edhe nga gjykata dhe prokurori të tjera, ndihet mungesë e madhe e oksigjenit  dhe ka probleme me sistemin e ngrohjes. Në disa objekte ka momente kur rregullohet ,dhe nuk ndihet mungesë e oksigjenit, por kjo zgjat pak dhe pas një kohe të shkurtër kthehet gjendja e më parme”.

“E për shkak të mungesës së oksigjenit dhe të temperaturave të larta, Gjykata thekson se vetëm gjatë kësaj jave kishte 3 (tri) raste të alivanosjes së personave (palë –ose punëtor të gjykatës) dhe kishte disa raste kur është imponuar ndërprerja e punës” thuhet në një kumtesë për media të kësaj gjykate e cuka i adresohet Këshillit Gjyqësor Kosovës dhe Ministrisë së Administratës Publike.

Njëherit kjo gjykatë   veprimin  urgjent të  të gjitha institucioneve  që  të sanohen lëshimet teknike me rastin e projektimit dhe ndërtimit të Pallatit të Drejtësisë dhe të krijohen kushte  normale për punë, transmeton Klan Kosova.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...