Published On: 12 Shkurt, 2016

Gjykata Speciale i ka lëvizur gurët, ç‘fat i pret ata që kanë plaçkitur popullin


Agim Vuniqi

 

Krijimi i Gjykatës Speciale ka lëvizur gurët e atyre që kanë plaçkitur popullin dhe kanë bërë para cash me thasë, ata le që nuk shpenzojnë parat në Kosovë, por edhe i nxjerrin prej saj, pse nuk u pyet nga mediat asnjëherë ex-ambasadori i Kosovës në SHBA, përçka nxori 7.5 milionë cash nga Kosova dhe pse i depozitoi 3.5 milionë në Slloveni dhe 4 milionë në SHBA, kjo informatë ishte dhënë nga gazetat e përditshme të Kosovës, apo çka ndodhi me Ahmet Shalën, ish ambasadorin në Tokio, i cili është shkatërruesi nr. 1 i ekonomisë së Kosovës, si i pari i AKM-së. Ku është shoqëria civile dhe gazetaria hulumtuese?

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Xhafa thotë:

    Komenti eshte i tepert.

    Përgjigjiuni
    Pelqej(0) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...