Published On: 27 Prill, 2017

Gjykata Franceze: Ekstradimi i Ramush Haradinajt do të kishte pasoja të rënda

Gjykata franceze ka refuzuar kërkesën për ekstradimin e Haradinajt pasi siç ka thënë ajo, nuk janë plotësuar të gjitha kërkesat formale nga Serbia.

Arsyetimi i vendimit të Gjykatës franceze renditet në katër pika të cilat çuan që gjykata të mos e ekstradoj Ramush Haradinajn në Serbi.

* Gjykata ka konsideruar se në kërkesën e 01/06/2017 nuk janë plotësuar të gjitha kërkesat formale të nevojshme nga ana e Serbisë.

*Franca ka kërkuar fakte dhe dëshmi të reja dhe jo ato me të cilat është marrë gjykata e Hagës.

*Ramush Haradinaj nuk ka qenë dakord që të ekstradohet në Serbi.

*Gjykata konsideroi se ekstradimi i Ramush Haradinajt do të llogaritej si padrejtësi dhe do të kishte pasoja të rënda.(lajmi.net)

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...