Published On: 10 Mars, 2016

Gjurmëve të së kaluarës (Video)

Ky prezentim tregon një pjesë të punës tre vjeçare, përmes fotografisë. Në këtë përmbajtje paraqitet një pjesë e trashigimisë natyrore dhe kulturore historike të Malësis së Madhe.

Labeatët poashtu ofrojnë mundësi të shijimit të bukurive natyrore dhe kulturore historike për të interesuarit.

Mos shiko çka ka me ba për ty atdheu, ma mirë pyet veten çka mundesh ti me ba për të… J . F . Kennedi
OJQ LABEATËT
Tuz 81206
Malësi e Madhe – Mali i Zi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...