Published On: 9 Prill, 2016

Gjurmët e jetës…

Gjurmët e jetës…

Gjurmët tona lan shënja…
Duke ndjerë peshën e tyre çdo ditë,
Ne mbetën prapë pa u parë
Se as gjurmët s’po i gjenim.

Gjurmët s’na lan ti shikojnë shenjat
Shënjat, që dikur i kishim bashkë,
Ne u bëm sikur nuk njihemi më parë
Dhe as gjurmët s’po arrijmë ti bashkojmë.

Gjurmët s’lan të jemi bashkë
Se ato, mbanin gjakun mbrenda,
Çdo njeri në gjurmët e veta
Një histori i shkon mbrapa.

Gjurmët na bëhën të padurueshme
Kur ne, s’i njohim ato…
Në botë kush vjen, e ik pa gjurmë
Dhe Zoti do ta dënon!

– – – – – – – – – –
Agron Zeqiraj

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...